DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri yılbaşı denetimlerini sıklaştırdı

Gölcük Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri yılbaşı denetimlerini sıklaştırdı

Gölcük Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri yılbaşı denetimlerini sıklaştırdı

Gölcük Zabıta Müdürü İrfan Çavuş, yeni yıla sayılı günler kala tatlı imalathanelerinin ve kuruyemiş dükkanlarının denetimlerinin başladığını Gazetemize açıkladı.

Çavuş, “Ekibimiz denetimlerini seri bir şekilde gerçekleştirecekler”

Gölcük Zabıta Müdürü İrfan Çavuş Gazetemize yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Yeni yıla sayılı günler kala bizde Gölcük Zabıta Amirliği olarak denetimlerimize bugün itibariyle başladık. 27 – 28 – 29 – 30 Aralık tarihleri arasında özellikle kuruyemişçiler denetleniyor. Çünkü her yılbaşında en çok kuruyemişler tüketiliyor. Bunun için kuruyemişlerin tarihi geçmiş, bayat ve merdiven altı olanlarla ilgili denetimlerimiz, tatlıcılar, pastaneler ve imalathanelerin denetimleri yapılmaya başlandı. Alkol satan yerlerin aynı şekilde verdiğimiz tarihlerde denetimleri yapılacaktır. Yine bununla birlikte yılbaşı akşamı Gölcük Zabıta Amirliği ekibimiz gece saat 02:00’ye kadar görevinin başında olacak. Ekibimiz yine o akşam denetimlerini seri bir şekilde gerçekleştirecekler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.