DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, “ZİRAAT ODASI’NDA DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI”

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı,  “ZİRAAT ODASI’NDA DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI”

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı,

“ZİRAAT ODASI’NDA DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI”

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, Şubat ayı içerisinde yapacakları 2019 yılı olağan kongresinin hazırlıklarına başladıklarını ve delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

“Delegelerimiz Odamıza büyük katkı sağlayacak’’

Başkan Çanakçı, gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Şubat ayı içerisinde yapılacak olan 2019 yılı Ziraat Odası olağan kongresi hazırlıkları başlamıştır. 2019-2023 yılları arasında Oda’yı temsil etme yetkisi hayiz olacak delege tespiti mahallelerimizin tamamında muhtarlarımız nezdinde seçimleri yapılmıştır. Mahallelerde seçilen temsilciler Şubat ayı içerisinde günü belirlenecek olan olağan kongrede Oda Meclisi ve Oda Yönetim Kurulu’nu seçeceklerdir. Seçilen Meclis ve Yönetim Kurulu 4 yıl Oda’da görev yapacaktır. Çiftçilerimizin günlük olarak karşılaşabilecekleri her türlü problemleri çözmek için Meclis ve Yönetim Kurulu en iyi şekilde hizmet verecektir. Delege seçim süresince tüm mahalle muhtarlarımızın göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı Oda yönetimi olarak teşekkürlerimizi arz ederiz. Seçim süresince hiçbir tatsız hadisenin olmaması çiftçilerimizin göstermiş olduğu olgunluktan dolayı tüm çiftçilerimize teşekkür ederiz. Yeni seçilen delegelerimize ise yeni dönemde Oda’mıza büyük katkı vereceklerine, Oda’mıza yeni bir güç vereceklerine, Oda’mızı daha iyi bir yere taşıyacaklarından eminiz. 4 yıllık dönem içerisinde yeni seçilen delegelerimize iyi çalışmalar temenni ederiz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.