DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı düzenlendi ENGELLİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Gölcük’te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı düzenlendi  ENGELLİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Gölcük’te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı düzenlendi

ENGELLİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

3 Aralık Dünya Engelliler Gününün ilan edilişinin 43. yıldönümü münasebetiyle bugün Anıtpark’ta program düzenlendi. Programa katılım oldukça yoğun olurken, engelliler Gölcük’te çok mutlu olduklarını vurguladılar.

Engellileri yalnız bırakmadılar

Bugün Anıtpark’ta gerçekleştirilen 3 Aralık Engelliler Günü programına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, muhtarlar, engelliler ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi

1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program Gölcük Engelliler Derneğinin Atatürk Anıtına bıraktığı çelenk ile devam etti.

Bat, ‘Biz 3 Aralık’ı Gölcük’te her gün kutluyoruz’

Açılış konuşmasını Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, ‘’3 Aralık dünyada 103 ülkede kutlanıyor. Biz 3 Aralık’ı Gölcük’te her gün kutluyoruz. Çünkü bize her gün 3 Aralık. Çünkü engellileri bir gün hatırlayıp, 364 unutmak bana çok anlamsız geliyor. Ama Gölcük’te öyle bir belediyemiz var ki biz 3 Aralık’ı her gün kutluyoruz. Ben bu münasebetiyle Gölcük Belediye başkanım Mehmet Ellibeş’e ve bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Değirmenci, ‘Bizler sizin her zaman yanınızdayız’

Başkan Bat’ın konuşmasının ardından söz alan Belediye başkan yardımcısı Levent Değirmenci, şunları söyledi: ‘’Sizler bizim için özelsiniz. Ben öncelikle size belediye başkanımızın selamını iletiyorum. Özellikle Gölcük 1999 depreminden sonra en çok engellinin yaşadığı ilçe. Bu konuda Gölcük çok büyük atılım sağladı. Bizler sizin her zaman yanınızdayız. Hepinizin bu anlamlı gününü kutluyorum’ diye konuştu.

Günün anısına toplu fotoğraf çekildi

Konuşmaların ardından programa katılım sağlayanlar Atatürk Anıtının önünde toplu fotoğraf çekildi ve program sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.