DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Goncagüller Anaokulu’nda muhteşem Yerli Malı Haftası kutlaması

Goncagüller Anaokulu’nda muhteşem Yerli Malı Haftası kutlaması

Goncagüller Anaokulu’nda muhteşem Yerli Malı Haftası kutlaması

İlçemizin Anaokulu sıfatlamasında en güzel hizmeti veren kurum olarak öne çıkan Değirmendere Atatürk Mahallesi’ndeki Goncagüller Anaokulu’nda muhteşem bir yerli malı haftası kutlaması yapıldı.

Mini mini yavrularımızın sebze ve meyveleri kıyafet haline getirilerek yaptıkları şölen büyük bir beğeni ve takdir topladı. Melek Çolak’ın Okul Müdürlüğünü yaptığı Goncagüller Anaokulu’ndaki 3 ve 5 yaş arası oluşan öğrenci grupları ailelerinin desteği ile büyük bir gurura imza attılar. Yerli malı ürünlerin özendirilmesi amacıyla her yıl kutlanan yerli malı haftasında Anaokulu öğrencilerinin böylesine güzel bir haftayı kutladıkları için heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Ailelerinin de günler öncesinden başladıkları hazırlıklar sayesinde sergilenen kıyafetlerin dışında birbirinden lezzetli yiyeceklerle de onlarca çeşidiyle okulda kutlanan yerli malı haftasına renk kattı. Evlatlarının daha küçük yaşta yerli malı haftasını kutlamalarının son derece önemli olduğunu belirten veliler ileride çocukların yerli malı bilinciyle gelişmelerine büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler. Herkesin kendi sınıfında kutladığı yerli malı haftası etkinliklerinde daha sonra çeşitli gösteriler yapıldı. Minik yavrular son derece mutlu oldukları yerli malı haftası kutlamada okul yöneticilerine de kendilerine böylesine güzel bir imkanı sağladıkları için ayrıca teşekkür ettiler. Goncagüller Anaokulu’ndaki yerli malı haftası kutlaması büyük takdir toplarken okul yönetimi ve veliler ile bu güzel güne katılan tüm miniklerimizi kutluyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.