DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HADİ HOCAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ

HADİ HOCAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ

Başkan İkiz, Hadi Arslan’ın ölüm yıldönümü hakkında konuştu

HADİ HOCAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz, GFSD’nin kurucusu Hadi Arslan’ın 1. Ölüm yıldönümü hakkında Gazetemize duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Başkan İkiz, “Tekrardan Allah rahmet eylesin ve Mekanı cennet olsun”

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İsmail İkiz yaptığı açıklamada, “Hadi Arslan, Gölcük’ün en eski fotoğraf sanatçılarından. Bu fotoğraf birikimini 2008 yılında kurmuş olduğu Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD)’yi dernek çatısı altında devam ettirdi. Ve Gölcük’te fotoğraf sanatıyla ilgilenen herkesin faydalandığı ve feyiz aldığı bir kuruluş haline getirdi. Tüm hayatı boyunca uğraştığı fotoğraf sanatının tüm incelik ve teknik bilgilerini GFSD üyeleri ile paylaştı ve gelişmelerine çok büyük katkı sağladı. Şu anda GFSD’nin Ulusal ve Uluslararası başarılarında en büyük emek sahibi oldu. Bizlerde, Hadi hocamızın bu özverili paylaşımlarını en iyi şekilde değerlendirip ona olan vefa borcumuzu yerine getirmek arzusundayız. Hadi Arslan adını yaşatmak amacıyla fotoğraf yarışmasında “Hadi Arslan özel ödülü” koyduk. Önümüzdeki zamanlarda da kendi fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergileri tertip edip kamu kuruluşlarına bağışlamayı planlıyoruz. Tekrardan Allah rahmet eylesin ve Mekanı cennet olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.