DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HEDEF TÜM BELEDİYELER

HEDEF TÜM BELEDİYELER

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

HEDEF TÜM BELEDİYELER

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, bugün parti binasında toplantı gerçekleştirdi. Seymen, yaptığı açıklamada, Gölcük halkının seçimlerde doğru kararı vereceğini ve hedeflerinin tüm belediyeler olduğunu vurguladı.

AK Parti’de önemli olan makam değil, görevdir

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, gerçekleştirdiği toplantıda şu açıklamaları yaptı:  ‘’AK Parti’de önemli olan makam değil, görevdir, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmektir. Allah’a şükürler olsun ki bizler 16 yıldır bunun mutluluğunu yaşıyoruz. 13 aday adayımız belli oldu. Hepsi çok değerli arkadaşımız, hepsi sahadalar. Ev ev, esnaf esnaf dolaşıyorlar. Yani bizim sokaklardaki adayımız oldukça hepsi beraber. Onun için kendilerine teşekkür ediyoruz. Onlardan da bize gelen şikayet asla olmadı. Bizim 13 arkadaşımız rakip değil, ekip olarak çalışmalar yapıyorlar’’ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Kocaeli’de çok seviliyor

Açıklamalarını sürdüren Seymen, ‘‘Bizde bir seçim bitiyor, bir diğer seçim başlıyor. Yani bu konuda teşkilatlar olarak adayımız belirlendikten sonra sokağın tozunu attıracağız. Büyükşehir adayımız belli oldu. Doç. Dr. Tahir Büyükakın. Kendisine sokaklardan çok olumlu mesajlar geliyor bize. Tepkiler bu yönde. Hocamızın hem bilgi ve birikimi hem de kariyeri ortada. Kocaeli’yi tanıyan, kentinde kendisini tanıdığı bir aday’’ diye konuştu.

MHP ile ittifakı çok önemsiyoruz

MHP ile ittifak konusunda düşüncelerini ifade eden Seymen, ‘MHP ile yaptığımız ittifakı çok önemsiyoruz. Bu ittifak yerli. Halkımızı yansıtıyor. Onun için genel merkezimiz bu konuda genel başkanlar düzeyinde görüşmeler yapıyor’ dedi.

Mehmet başkanımıza teşekkür ediyorum

15 yıldır Mehmet Ellibeş’in başarıyla Gölcük’ü yönettiğini ifade eden Seymen, ‘’Bir parantezi de Mehmet Başkanıma açmak istiyorum. Mehmet Başkanım 15 senedir Gölcük’e hizmette bulunuyor. Bence görevini layık yapmış bir başkanımız. Bundan sonra da Gölcük burçlarında dalgalanan bayrağı yine dalgalandırmak istiyoruz. AK Parti kazanacak Gölcük kazanacak diyorum’’ dedi.

13 aday adayımız Gölcük’te çok olumlu tepki aldı

“Hepsi çok değerli arkadaşlar, hepsi Gölcük’ü yönetmeye talip insanlar. Kendileri büyük bir özgüvenli insanlar. 13 aday adayımız Gölcüklülerden çok olumlu tepkiler aldı. Kendilerine özgüvenli çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.