DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İhsaniye’de yollar sular altında kaldı

İhsaniye’de yollar sular altında kaldı

İhsaniye’de yollar sular altında kaldı

İlçemizde dün akşamdan beri etkili olan sağanak yağmur nedeniyle birçok noktalarda yollar sular altında kaldı.

Vatandaşlar bu soruna karşı çözüm istedi

Dün akşamdan beri ilçemizde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle birçok adreste yollar sular altında kaldı. Yolların üzerinde bulunan mazgalların tıkalı olması sebebiyle yollar su ile dolup taşarken, vatandaşlar bu soruna karşı bir çözüm istedi.  İhsaniye Çiftlik Mahallesi, Uydukent Sitesi 142. Ada, Oyak İlköğretim Okulu karşısında, Şehri Torunoğulları inşaatı yanında bulunan yolların sular altında kalması gözlerden kaçmadı.

Site sakinleri, “Bu sorunumuza artık bir çözüm bulunulsun istiyoruz”

Site sakinleri konu ile ilgili Gazetemize yapmış oldukları açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Biz bu konu ile ilgili İSU ekiplerini bilgilendirmiştik. 2 hafta önce İSU ekipleri geldi, baktı ama bir değişiklik olmadı. Ne zaman sağanak yağmur yağsa bu yollar bu şekilde sular altında kalıyor. Çocuklar okula çok zor gidiyorlar. Kaldırımlardan yürürken ise duyarsız araç sürücüleri gelip de hızlı bir şekilde o yağmur sularının üstünden geçince bütün o sular komple bizim üstümüze geliyor. Ne yazık ki durum bu şekilde. Bu sorunumuza artık bir çözüm bulunulsun istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.