DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İşeri Türk Harb-İş ve Türk Metal Sendikalarını ziyaret etti

İşeri Türk Harb-İş ve Türk Metal Sendikalarını ziyaret etti

İşeri Türk Harb-İş ve Türk Metal Sendikalarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ekibiyle birlikte Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ile Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’e nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP’nin Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde Türk Harb-İş Başkanı Turhan Yıldız ve Türk Metal Başkanı Mehmet Şener’i makamında ziyaret etti. Yepyeni bir heyecanla, Gölcük’ün geleceğini birlikte yönetmek için bir yola çıktıklarını ifade eden İşeri “Daha yaşanabilir bir Gölcük için hepimizin birlikte çalışacağı sözünü veriyorum. Kimseyi bir yerlere getirmek ya da bir zümreyi zengin etmek için değil, Gölcük’ü beraber yönetmek için göreve talibiz” şeklinde konuştu.

Çok sesli bir meclis kuracağız

İşeri sözlerinin devamında, “Gölcükte yaşam standardını yükseltmek için uğraşacağız. Bölgemizde bulunan şirketlerin firmaların kapısını çalacağız onlarla karşılıklı iş birliği yapıp faydalanacağız. Tüm işçi ve emekliler için işçi gazinosunu yeniden inşa edeceğiz. Bizim yöneteceğimiz belediye meclisine sadece meclis üyeleri değil, STK’lardan da temsilciler katılacak. Çok sesli bir meclis yapısıyla hep beraber ilerleyeceğiz’ dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.