DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNİN ADRESİ DARICA

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNİN ADRESİ DARICA

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNİN ADRESİ DARICA

Darıca Belediyesi bünyesinde 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Adnan Menderes Kültür Merkezi 2018 yılında ilçedeki kültür sanat etkinliklerinin merkezi haline geldi.  Nüfusun en kalabalık olduğu bölgede faaliyetlerine devam eden Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 2018 yılı faaliyetleri kapsamında  düzenlenen tiyatro, sinema, stand-up, söyleşi, konser ve sergi gibi gerek vatandaşların hayatına değer katan ve gerekse çocukların gelişimine katkı sunan değişik programlara yıl boyunca vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yıl içerisinde özellikle hafta sonlarında gösterimi yapılan çocuk sineması ve çocuk tiyatrolarında yaklaşık 65.000 üzerinde çocuğu ağırlayan Adnan Menderer KÜLtür Merkezi çocukların vazgeçilmez mekanı haline geldi.

Değişik konularda sergi, konser, söyleşi, yetişkin tiyatrosu, yetişkin sineması, stand-up programları ve özel etkinliklerin düzenlendiği Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde ayrıca gençlerle söyleşi adı altında  programlar organize edildi. Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin yanısıra 2018 yılı içerisinde STK ve özel kurumlara Konferans salonu ve toplantı salonları tahsis edilen Adnan Menderes Kültür Merkezi yeni yılda da sanatseverlerin vazgeçilmez mekanı olmaya devam edecek.

OKULLARA ÖZEL TİYATRO

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kültür sanat etkinliklerinin yanı sıra örnek bir çalışmaya imza ataN Darıca Belediyesi yıl boyunca önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da konferans salonu olan ilk ve orta okulların tamamında öğrencilere ücretsiz tiyatro gösterimi yaptı. Darıca genelindeki 17 ilkokul ve ortaokulun çok amaçlı salonlarında yaklaşık 22.000 öğrenciye değişik konularda eğitici ve öğretici konulardaki tiyatro gösterimi yapılırken, bu uygulama yeni yılda da devam edecek.

DARICA KÜLTÜR SANAT

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.