DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Muhtar Zaim’e mahalleli kadınlardan sürpriz doğum günü

Muhtar Zaim’e mahalleli kadınlardan sürpriz doğum günü

Muhtar Zaim’e mahalleli kadınlardan sürpriz doğum günü

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’e mahalleli kadınlar sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Kahve içmeye çağırdılar, doğum gününü kutladılar

Mahalle halkı ve esnafı tarafından oldukça sevilen Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’e nakış kursunun kursiyerleri tarafından sürpriz doğum günü partisi organize ettiler. Değirmendere Yalı Mahallesi Nakış Kursu Eğitmeni Elif Yılmaz ve eğitim gören kadınlarla mahalleli kadınlar Muhtar Zaim’i kahve içemeye davet edip sürpriz doğum günü yaptılar.

Erken gelen doğum günü sürprizi

Kursiyerlerin kahve davetlerini geri çevirmek istemeyen Muhtar Zaim Nakış Kursuna gittiği zaman kendisi için hazırlanmış olan sürpriz doğun günü partisi ile karşılaştı. Kadınlar Muhtar Zaim için doğum günü pastası ile çeşitli yiyecekler hazırlayıp güzel bir masada sunum yaptılar. Duygusal anların yaşandığı sürpriz doğum gününde konuşan Muhtar Zaim “Nakış kursunda bulunan kadınlar ve mahallemin güzel kadınları, muhtarım özledik kahveye gel dediler. Güzel yürekleriyle bir gün önce doğum günümü kutladılar ve beni ağlattılar. İyi ki varsınız çok teşekkür ederim her birinize. Hayatımın en anlamlı doğum gününü sizlerle beraber kutlamanın onuruyla  çok sevdiğim Yalı Mahallesine hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.