DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TUNCAY YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

TUNCAY YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği Başkanı’nı seçti

TUNCAY YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

Uzun süredir Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini yapan Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Tuncay Yıldız, geçtiğimiz gün yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Uzun süredir başkanlık görevini yapıyordu, tekrardan başkan seçildi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Tuncay Yıldız, Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin uzun süredir Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini yapıyordu. Geçtiğimiz gün gerçekleşen kongrede yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kongreye katılım yoğun oldu

Gerçekleşen kongreye Okul Müdürü Nevzat Zorlu, Baş Müdür Yardımcısı Selahattin Duran, Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Tuncay Yıldız katılım sağlarken Denetim Kurulu’nda Kazım Balta ve Hülya Yılmaz, yedek üye olarak Ziya Aygün yer aldı.

Başkan Yıldız, “Okul Aile Birliği Başkanlığı görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğim”

Yapılan kongre sonucunda Yönetim Kurulu’nda: tekrardan Başkan Tuncay Yıldız olurken, Başkan Yardımcısı Aynur Çelik, Muhasip Yavuz Turgut ve Üye Fatma Güney seçildi. Kısa bir konuşma gerçekleştiren Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Tuncay Yıldız kongre sonrasında düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Mezun olduğum lisenin Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini sürdürmekteydim. Tekrardan güven tazeleyerek başkan seçildim. Okul Aile Birliği Başkanlığı görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.