DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YASİN ASLAN GÜVEN TAZELEDİ

YASİN ASLAN GÜVEN TAZELEDİ

Kütahyalılar Derneği 3. Olağan kongresini gerçekleştirdi

YASİN ASLAN GÜVEN TAZELEDİ

Kocaeli Kütahyalılar Derneği geçtiğimiz Pazar günü 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılım sağlayan mevcut başkan Yasin Aslan, yeniden başkan seçildi.

Kongreye katılım oldukça yoğun oldu

İlimizin ve ilçemizin sevilen derneklerinden birisi olan Kütahyalılar Derneği geçtiğimiz Pazar günü dernek binasında 3. Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi. Kongreye katılım oldukça yoğun olurken, davetlilere Kütahya gözlemesi ikram edildi. Kongreye Gölcük Kültür Dernekleri önceki dönem başkanı Çetin Kocatürk, ilçemizin STK ve Dernek başkanları ile davetliler katılım sağladı.

Aslan, kongreye tek başkan adayı olarak katıldı

Kongreye tek başkan adayı olarak katılım sağlayan mevcut başkan Yasin Aslan, ‘Bugün 3. Olağan Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kongremize katılım sağlayan siz değerli dernek üyelerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Kongremizin derneğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

İbra edildi

Kongrede denetim ve faaliyet raporları okunarak, denetim ve faaliyet raporları ibra edildi. Akabinde mali rapor okundu ve dernek üyelerinin oylarıyla mali rapor da ibra edildi.

Yasin Aslan yeniden başkan

Daha sonra başkanlık seçimine geçildi ve mevcut başkan Yasin Aslan, dernek üyelerinin oylarıyla yeni dönemde de başkan seçildi. Aslan, yaptığı konuşmada, ‘Siz değerli üyelerimizin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçildim. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın inşallah’ dedi.

Yeni Yönetim Kurulu

Başkan             : Yasin Aslan
İkinci Başkan    : Süleyman Bozkuş
Genel Sekreter : Veysel Turan
Üye                   : Ali Karagöz
Üye                   : Hayrettin Eser

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.