DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti Kandıra Hindileri DEĞİRMENDERE ARAS ET DÜNYASI’NDA

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti Kandıra Hindileri  DEĞİRMENDERE ARAS ET DÜNYASI’NDA

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti kandıra Hindileri

DEĞİRMENDERE ARAS ET DÜNYASI’NDA

2019 yılına girmemize sayılı günler kala yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti olan Kandıra Hindileri Değirmendere Aras Et Dünyası’nda tezgahlarda yerlerini aldı.

1 hindi 10 kişilik bir aileye rahatlıkla yetiyor

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti olan yılbaşı hindileri tezgahlarda ki yerlerini aldı. Değirmendere Başkomutan Caddesi No: 23/ A adresinde hizmet veren Değirmendere Aras Et Dünyası farkı ile ortalama 6 kilo gelen ve 10 kişilik bir aileye rahatlıkla yeten Kandıra Hindisi’nin yanı sıra special ( parça) hindi çeşitleri ile yılbaşına hazır olduklarını ifade ettiler.

Pazartesi günü 60 hindi gelecek

Tokat Turhal’da bulunan çiftliklerinde üretimini ve kesimini yaptıkları hayvanların etlerini tek şubeleri olan Değirmendere Aras Et Dünyası’nda  Değirmendere  halkı ile buluşturan işletme sahibi metin Ürer, “  Değirmendere Aras Et Dünyası olarak yılbaşı hazırlıklarımızı tamamladık. Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan Kandıra Hindileri bütün olarak satıldığı gibi isteğe bağlı special (parça) olarak bulunduruyoruz. Kandıra’da özel olarak doğal yemlerle beslenen hindiler tezgahlarımızda yerlerini aldı. Kilosu 35 lira ve bir hindi ortalama 6 kilo civarı geliyor. 10-15 kişilik bir aileye rahatlıkla yetiyor. Kandıra Hindisi’ne bugüne kadar çok yoğun bir ilgi var. Yılbaşı öncesinde de Kandıra Hindisi yemek isteyen müşterilerimiz hindiler gelmeye başladığı günden beri yoğun ilgi gösteriyor. 10 gündür her gün Kandıra’dan ortalama 10 tane hindi getirtiyoruz ve ertesi güne kalmıyor. Pazartesi günü 60 hindi gelecek ve yılbaşı sofrasında Kandıra Hindisi lezzetini tatmak isteyen müşterilerimizin acele etmesini tavsiye ediyoruz. Son gün kesim olmayacağı için hindi bulmakta zorlanabilirler” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.