DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Umutcan Uz’dan CHP’ye ziyaret

GENÇLER SİYASETTE AKTİF ROL OYNAMALI

Yerel seçimlere Bağımsız Belediye Meclis Üyesi adayı olarak katılacak Umutcan Uz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimini ziyaret etti. Uz, siyasette gençlerin daha aktif rol alması gerektiğinin vurgusunu yaptı.

 Gürel, ‘Gençlerimize sahip çıkmalıyız’

Önümüzdeki günlerde Belediye Meclis Üyesi Adaylığı’na bağımsız olarak başvuruda bulunacak Umutcan Uz, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimini ziyaret etti. Uz gerçekleştirdiği ziyarette gençlerin siyaset sahnesinde daha aktif rol alması gerektiğini dile getirdi. Uz, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Öncelikle bugün ziyaret isteğimizi kırmadığınızdan ötürü siz değerli büyüklerime teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi benim ilk siyasete atıldığım parti. Bu yüzden ziyaretlerimin ilkini CHP Gölcük İlçe Örgütüne gerçekleştiriyorum. Bu ziyaretimden sonra bütün partileri ziyaret edeceğim. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Siyaset benim için çok değerli bir mecra. Belki Gölcük’te siyaset ilçe başkanlığı görevini yapmış en genç başkanım. Türkiye’de de ancak 5-6 siyasetçi var. Ben siyaseti çok seviyorum. Yaşım ne kadar genç olsa da siyaset mecrasında görev alıp, ülkeme, ilime ve ilçeme katkıda bulunacağım. 31 Mart Yerel Seçimlerinde bağımsız olarak belediye meclis üyeliğine adaylığımı koyup, yoluma devam edeceğim. Ulaşabildiğim kadar halkımıza ulaşacağım. Hedefime ulaşmak için çok çalışacağım. Bu konuda genç kardeşlerimiz de siyasette aktif rol almalı, görevden kaçmamalıdır. Ülkemizi artık gençler yönetmeli. Biz gençler büyüklerimizin tecrübelerinden yararlanıp, çalışmalarımızı yapmalıyız. Bu akşam düşüncelerimi anlatmama izin verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum’ dedi.

Gürel, ‘Gençler siyasette yer almalı’

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Öncelikle Umutcan kardeşimizin ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendisine ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Özellikle gençlerin siyasette aktif rol olması konusunda biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sonuna kadar desteklemekteyiz. Umutcan kardeşime çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Gençler siyasette ne kadar çok yer alırsa ülkemiz o derece güzel yerlere gelecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.