DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

2018’DE TALEP VE ÖNERİLERİN YÜZDE 95’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU

2018’DE TALEP VE ÖNERİLERİN YÜZDE 95’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
05.01.2019
771
A+
A-

2018’DE TALEP VE ÖNERİLERİN YÜZDE 95’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU

Başiskele Belediyesi “Başiskele Toplumsal İletişim Merkezi” (BAŞTİM), kendini geliştirerek daha fazla vatandaşların talep, öneri ve isteklerini en hızlı şekilde ilgili birimlere aktarıyor. Başiskele’de 2018 yılında 8621 talep, öneri ve şikâyet çözüme kavuşturuldu.

Başiskele Belediyesi BAŞTİM ekipleri, şahsen yüz yüze yapılan başvurular haricinde, telefon, e-mail, telefon, whatsapp, sosyal medya platformları gibi bir çok kanaldan gelen talep, öneri ve şikâyetleri tek bir merkezden ele alarak çözüme kavuşturuyor.

Başiskele’de vatandaşın memnuniyetini sürekli kılmak için yoğun çaba gösteren BAŞTİM ekipleri, 2018 yılında vatandaşlardan gelen 9058 talep, öneri ve şikâyetin 8621’inin çözüme kavuşturulmasını sağlayarak yüzde 95’lik bir başarı sağladı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, göreve başladığı andan itibaren Başiskele Belediyesi’ni sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşı yönetime katarak ortak çözüm odaklı interaktif bir belediye haline getirdi.

Başiskele’de 2018 yılında 8621 talep, öneri ve şikâyeti çözüme kavuşturan Başiskele Belediyesi’ne vatandaşlardan en fazla talep, öneri ve şikâyet Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne vatandaşlar 4189 talep ve öneri için başvuru yaparken bunların 4166’sı çözüme kavuşturuldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden sonra en çok başvuru Fen İşleri Müdürlüğü’ne yapıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.