DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

55. Sokaktaki tehlike dikkat çekiyor

55. Sokaktaki tehlike dikkat çekiyor

55. Sokaktaki tehlike dikkat çekiyor

İlçemiz Dumlupınar Mahallesi 55. Sokak üzerinde yolda bulunan mazgalın kapağının olmayışı vatandaşları büyük ölçüde endişelendiriyor. Kapağın olmaması tehlike arz ediyor.

Vatandaşlar yetkililerden çözüm istedi

İlçemiz mahalle ve sokaklarında yollarda bulunan mazgallar birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Dumlupınar Mahallesi 55. Sokak mevkii üzerinde bulunan mazgalın kapağının olmayışı vatandaşları büyük ölçüde endişelendiriyor. Bu görüntüyü gören vatandaşlar en kısa sürede bu mazgala kapak eklenmesi konusunda açıklamalarda bulundular. Vatandaşlar yaptıkları açıklamanın devamında şu sözleri dile getirdiler: “Bu mahalle üzerinde yolda bulunan bu mazgalın kapağının olmayışı cidden büyük bir tehlike arz ediyor. Kapağın olmaması ile birlikte birçok tehlike ile karşı karşıya kalabiliriz. En kısa sürede bu mazgala yetkili ekipler tarafından kapak eklenmeli” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.