DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yeni oluşturacakları yönetimini, GENEL MERKEZE SUNACAK

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yeni oluşturacakları yönetimini, GENEL MERKEZE SUNACAK

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yeni oluşturacakları yönetimini,

GENEL MERKEZE SUNACAK

Geçtiğimiz hafta ortasında, AK Parti Genel Merkezi tarafından, AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevine getirilen Çetin Seymen, Yönetim Kurulu oluşturma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Çok kısa sürede çalışmaları bitirerek, yeni yönetim kurulu listesini genel merkezin oluruna sunacağını söyledi.

Her zaman halkımız ile iç içe, gönül gönüleyiz’

Yeni yönetim kurulunu oluşturmak için, çalışmalarını sürdüren AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, asil ve yedek yönetim kurulu listesini belirleyerek genel merkeze sunacak. Yeni yönetimin en kısa sürede oluşturulacağını ifade eden Seymen, şunları söyledi: “Bilindiği üzere 28 Aralık’ta genel merkezce ilçe başkanı olarak atamam yapılmıştı. İlçe yönetimini oluşturmak için istişare ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı tamamlayarak, haftaya 25 asil, 13 yedek, 12 rezerv olmak üzere toplam 50 kişiden oluşan listeyi il başkanlığımıza genel merkez tarafından onaylanmak üzere takdim edeceğiz. Yenilenmiş, tazelenmiş, zinde ve dinamik bir yapıyla çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi AK Parti seçimden seçime çalışan bir parti değil. Her zaman halkımız ile iç içe, gönül gönüleyiz.”

 ”AK Parti’de küskünlükler olmaz’’

Seymen son olarak, ‘Teşkilatlarımızı güçlendirmek için mahallelerden başlayarak taban çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra Gölcüklülere hizmet noktasında da mücadelemizi sürdüreceğiz. Yaklaşan yerel seçimlerden bahsederken, partilerine Gölcük Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunan 13 arkadaşımız var. Hepsi de AK Parti’de siyaset yapıyor, hepsi de Gölcük için çalışıyorlar, hepsinin de samimiyetinden eminiz. Biz kendilerine başarılar diliyoruz.  Tabi ki bu süreçte Gölcük’e hizmet için 13 arkadaşımız çıktı. Yalnız bunlardan bir tanesi aday olacak. Diğer arkadaşlarımızın da, samimiyetinin, gayretinin, inancının devam ederek, seçilen adayımız için çalışacağından eminiz. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin teveccühü ile bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkıp başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.