DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, ZAFERDEN ŞÜPHEMİZ YOK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz,  ZAFERDEN ŞÜPHEMİZ YOK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz,

ZAFERDEN ŞÜPHEMİZ YOK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, bir dizi programa katılmak üzere ilçemize geldi. İlk olarak AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Vekil Yılmaz, ‘Gölcük’te oylarımızı arttıracağız. Zafer AK Parti’nin olacak’ dedi.

Vekil Yılmaz, ‘Oylarımızı daha da yükselteceğiz’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Öncelikle Gölcük İlçe Teşkilatımızı ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız 12 Ocak tarihinde belediye başkan adaylarımızı açıkladı. Gölcük’te adayımız Ali Yıldırım Sezer. Bizler teşkilatı en güçlü olan partiyiz. Bu bilinçle 31 Mart yerel seçimlerine tüm teşkilatlarımızla gece gündüz çalışarak zaferi elde edeceğiz AK Parti milletimizin umududur. Şunu da ifade etmek istiyorum. Belediye Başkanlığını 3 dönem başarıyla yürüten Sayın Mehmet Ellibeş’i kutluyorum. Şimdi bayrak değişimi Ali Yıldırım Sezer’e geldi. Sayın Ali bey inşallah halkımızın vereceği oylarla görevini en iyi şekilde yerine getirecektir. Bir teşekkürü de ilçe başkanlığı görevini başarıyla tamamlayan İdris Alp’e etmek istiyorum. Gerçekten İdris Alp kardeşimiz görevini çok başarılı bir şekilde yürüttü. Kendisi bizim için çok değerli. Şimdi İlçe Başkanlığı sırası Çetin Seymen kardeşimizde. Kendisinin görevini en iyi şekilde yerine getireceğinden asla şüphem yok. Bizler 31 Mart yerel seçimlerinde Gölcük’te oy oranlarımızı arttırıp, zaferi yeniden elde edeceğiz. Şunu da son olarak ifade etmek istiyorum; AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı gerçekten çalışmalarıyla fark yaratıyor. Partimize emek veren her bir arkadaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sezer, ‘AK Parti 15 yılda fark yaratan parti olmuştur’

Vekil Yılmaz’dan sonra konuşma yapan AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, şunları söyledi: ‘AK Parti Gönül partisidir. AK Parti 15 yılda fark yaratan parti olmuştur. Bu partinin belediye başkan adayı olmaktan mutluluk diyorum. İnşallah 31 Mart yerel seçim akşamında halkımızın teveccühüyle zaferi biz elde edeceğiz’ diye konuştu.

Seymen, ‘Seçime yoğun çalışmayla hazırlanıyoruz’

Sezer’den sonra kısa bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Öncelikle Sayın Vekilimize hoşgeldiniz demek istiyorum. Bizler AK Parti olarak çalışmalarımıza Cumhurbaşkanımızın adayımızı açıkladığı günün akşamından itibaren yoğun bir şekilde başladık. Çalışmalarımız gece gündüz sürdürüyoruz. Siz değerli Vekilimizin de ifade ettiği gibi bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı zafere biz ulaşacağız’  diyerek konuşmasını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.