DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Adayları, günü ziyaretlerle geçirdiler YILDIRIM VE İŞERİ İLGİDEN MEMNUN

Başkan Adayları, günü ziyaretlerle geçirdiler  YILDIRIM VE İŞERİ İLGİDEN MEMNUN

Başkan Adayları, günü ziyaretlerle geçirdiler

YILDIRIM VE İŞERİ İLGİDEN MEMNUN

İlçemizde 31 Mart yerel seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ve CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, STK’ları ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Adayı Sezer ve Başkan Adayı İşeri, “Kazanan her zaman Gölcük olacak” dediler.

“Kazanan Gölcük olacak”

Gölcük’te 31 Mart yerel seçim süreci hız kesmeden devam ediyor. Seçimlere 2 aylık bir süre kala başkan adayları da STK ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştiriyor. AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ve CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri gerçekleştirdikleri her ziyaretten büyük bir memnuniyet ve ilgi ile karşılandıklarını dile getirirlerken, “Kazanan Gölcük olacak” dediler.

Başkan Adayı Yıldırım Sezer ve heyeti Gölcüklü Gazileri ziyaret etti

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Heyeti dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve gazilere nezaket ziyaretinde bulunarak 1 Şubat 2019 Cuma günü saat 19:00’da Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek Gölcük Aday Tanıtım Toplantısı’na davet etti. Başkan Adayı Sezer gerçekleşen ziyarette şu sözleri dile getirdi: “Vatan için canını ortaya koymuş her zaman büyük sevgi ve saygı beslediğimiz Gazilerimizi, İlçe Başkanımız Çetin Seymen ile birlikte ziyaret edip, 1 Şubat Cuma günü Saat 19.00’da Kongre Sarayı’nda yapacağımız aday tanıtım toplantımıza davet ettik. Sıcak ve samimi sohbet için Dernek Başkanımız Mehmet Arslan ve tüm gazilerimize teşekkür ederiz” dedi. Gazilerin ziyaretinden sonra Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ve heyeti gün boyu esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Adayı İşeri, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Geçtiğimiz 2018 Ekim ayında 6 buçuk yıldır görev yaptığı CHP İlçe Başkanlığından istifa ederek Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ilan etmiş olan İsmet İşeri’ye karşı başka Aday Adayının çıkmaması üzerine CHP Parti Meclisi İsmet İşeri’yi Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak belirlemişti. CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Aday Adaylığını ilan ettiği günden beri esnaf turuna son sürat devam ediyor. Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ilçemizdeki esnafları ziyaret ederek, 31Mart ayında gerçekleşecek olan seçimlerde destek istediğini belirtti. Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, “6 buçuk yıldır yaptığım CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’ndan istifa etmemden sonra ertesi gün halkın nabzını tutarak, esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Daha güzel bir Gölcük için bu yola baş koyduk. Gölcük Belediyesi’ni almak ve Donanma Kentimizi Gölcük adına daha da güzelleştirmeyi hedefledik. Gölcük’te artık bir değişim şart. Gerçekleştirdiğimiz bu esnaf ziyaretlerinde çok olumlu ve güzel tepkiler alıyoruz.  Biz gerçekleşecek olan seçimlere kadar gecemizi gündüzümüze katacağız ve çalışmaya devam edeceğiz. Her şey daha yaşanılır bir Gölcük için” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.