DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BÖLGESEL GELİŞİM LİGİN’DEN ÇEKİLDİ.

BÖLGESEL GELİŞİM LİGİN’DEN ÇEKİLDİ.

KÖRFEZSPOR ALT YAPI TAKIMI

BÖLGESEL GELİŞİM LİGİN’DEN ÇEKİLDİ.

Körfez Spor Kulüp Başkanı Onur Alp alt yapı takımlarının Bölgesel Gelişim Ligi’nden çekilmesi ve transfere dair yazılı açıklamada bulundu. Alt yapının önemine değinen ve üzülerek takımları ligden çektiklerini belirten Onur Alp bu zamana kadar alt yapıya emek harcayan herkese, alt yapıdan çıkarak kulübün başarısı için mücadele eden ve bugün ülkemizin başarılı kulüplerinde forma giyen 12 sporcuya teşekkür etti.

Körfez Spor Kulübü’nden başkan Onur Alp imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türk sporunun ve kulüplerinin geleceği için vazgeçilmez olan alt yapıların önemini bir kez daha anladığımız şu süreçte Körfez Spor Kulübü olarak hem sevinç hem de derinden üzüntü içindeyiz. Bilindiği üzere ekonomik sıkıntılar nedeniyle ayakta kalmaya çalışan ve zor koşullarda mücadele veren kulüp olarak Gelişim Ligi’nden bu hafta itibariyle çekilmek zorunda kaldık. Geçmişten gelen birikmiş borçları ödeme gücümüzün olmaması verimli çalışma koşullarını ortadan kaldırdığı gibi çalışma huzurunu da bozmuştur.

Kulübün geleceği için yürüttüğümüz toparlama adımlarımızı sırayla atma zorunluluğumuz alt yapı takımlarımıza yeterli ilgiyi gösteremememize yol açmıştır. Üst yapı ve kulübün kurumsallığı için harcadığımız emek ve çabanın arasında alt yapımızla alakadar olmayı denediysek de muvaffak olamadık. Gücümüzü tek bir yerde toplamak ve küllerimizden yeniden doğabilmek için alt yapı takımlarımızı derin üzüntü duyarak ligden çekme kararı aldık. Alt yapılarımızda bu zamana kadar emek veren tüm teknik ekiplerimize, malzemecisinden masörüne, saha sorumlusundan futbolcularımıza ve ailelerine kadar herkese emek ve destekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Öte yandan son iki sezondur alt yapılarımızdan yetişen oyuncularımızla önce 2.ligde, ardından 3.ligte mücadelemizi sürdürüyoruz. Alt yapı yatırımlarının ne kadar doğru ve önemli olduğuna bu süreçte bizimle birlikte tüm kulüpler ve spor camiası bir kere daha tanık oldu. Öyle ki mali sıkıntılar nedeniyle elimizde tutamadığımız, elimizde tutamadığımız gibi iyi birer futbolcu olup kentimizi en iyi şekilde temsil etmeleri için önlerini açtığımız 12 oyuncumuz bugün Türkiye’nin güzide takımlarında forma terletiyorlar, terletmeye de devam edecekler. Her biri bizler ve kentimiz için ayrı gurur kaynağı oluyor.

Sezon başında kulübümüzden ayrılan eski takım kaptanımız Raif Uzuner ve kalecimiz Onur Behiç Özalgan Nevşehir Belediyespor’da, stoperimiz Muhammet Özkal TFF 2.Lig ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da, forvetimiz Melih İnan TFF 2.Lig takımlarından Utaş Uşakspor’da, Kemal Kazan 3.lig 3.grubun iddialı ekiplerinden Çorumspor’da, Berke Tulpar 3.lig 3.grupta mücadele eden Anagold 24Erzincanspor’da ve Batuhan Boyoğlu kentlimiz Gölcükspor’da forma giymektedir.

Türk futboluna birbirinden yetenekli oyuncu kazandıran kulübümüzden devre arasında ayrılan; Emrecan Yıldızhan, Talha Özler ve Emirhan Subaş Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a, Mehmet Mustafa Yıldızaç 3.lig takımlarından Alibeyköy Spor’a ve Semih Üstün ise Spor Toto 1.Lig’in şampiyonluk adaylarından Hatayspor’a transfer olmuştur. Buna karşın formalarını yine alt yapımızdan yetişen oyuncularımıza teslim ettik. Sezonun ikinci yarısında da alt yapımızdan çıkan futbolcularımızla mücadelemize devam edeceğiz.

Kulübümüze verdikleri emekler için tüm sporcularımıza teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşamlarında başarılar dileriz.

 

ONUR ALP

Körfez Sportif Hizmetler A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.