DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bravo Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’na BATUHAN’IN HAYALİ GERÇEK OLDU

Bravo Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’na  BATUHAN’IN HAYALİ GERÇEK OLDU

Bravo Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’na

BATUHAN’IN HAYALİ GERÇEK OLDU

Kocaeli’nin Gölcük İlçesinde yaşayan 8 yaşındaki Batuhan İşbitirir, Muskuler Distrofi hastalığı ile mücadele ediyor. 8 yaşındaki Batuhan’ın hayali bugün Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleşti.  En büyük hayali asker olmak olan Batuhan İşbitirir dün İlçe Jandarma Komutanlığı’nda askerlik yeminini etti.

Batuhan’ın ailesi Jandarma Komutanlığı’na teşekkür etti

Yakalandığı hastalık ile amansız mücadele veren 8 yaşındaki dünyalar yakışıklısı Batuhan İşbitirir bu sabah İlçe Jandarma Komutanlığı’na gelerek, en büyük hayalini gerçekleştirdi. Batuhan İşbitirir’e bu mutlu gününde aile yakınları ve Jandarma Komutanları da eşlik etti. Askerlik hayaline kavuşan Muskuler Distrofi hastası Batuhan İşbitirir, yemin törenini asker abileri ile yaptı. Askerlik alanlarını gezen Batuhan  İşbitirir’in annesi Çiğdem İşbitirir, ‘Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığımıza, Komutanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Batuhan’ın en büyük hayali gerçek oldu. Allah’ım oğlumun hastalığına tez zamanda şifa versin. Bizim amacımız bu hastalık konusunda sesimizi duyurmak. Umarım bu hastalığın tedavisi en kısa sürede bulunur ve oğlum sağlığına kavuşur’ dedi. 8 yaşındaki Batuhan İşbitirir’in mutluluğu ve heyecanı gözlerden kaçmazken, hayaline kavuşan Batuhan İşbitirir en genç asker olma şerefine de nail oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.