DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bu tehlikeye önlem alınmalı

Bu tehlikeye önlem alınmalı

Bu tehlikeye önlem alınmalı

İlçemizde Dumlupınar Mahallesi’nde kaldırımın üzerindeki elektrik direğinden kalan aparatlar tehlike yaratıyor. Çoğu vatandaşın ilgisini çeken bu olay birçok dikkatsiz kazayı da beraberinde getirebilir.

Vatandaş çözüm istiyor

İlçemizde bulunan birçok sorun yüzünden çoğu vatandaş birçok tehlikeli kazayı da yaşayabiliyor. İlçemiz Dumlupınar Mahallesi üzerinde kaldırımda bulunan elektrik direğinden kalan aparatlar tehlike yaratıyor. Birçok vatandaş tarafından tepkiyle karşılanan bu görüntüye bir çözüm isteyen vatandaşlar sözlerine şu şekilde devam etti: “İlçemizde bulunan bu kaldırımların üzerindeki bu tür tehlikelere karşı bir önlem alınmalı. Akşam vakitlerinde bu kaldırımdan geçen vatandaş bu tehlikeyi görmeyip ciddi kazalar atlatabilir. Bu soruna acilen bir çözüm bulunmalı” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.