DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, esnafları ziyaret etti ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, esnafları ziyaret etti  ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, esnafları ziyaret etti

ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve ekibi çalışmalarına Merkez Mahallesi’nde devam etti.

İşeri, ‘Esnafımız siftah yapamıyor’

Başkan adayı İsmet İşeri ve ekibi dur durak bilmeden esnaf ve vatandaşla buluşuyor. Seçimin yaklaşmasıyla temposunu arttıran aday İşeriMerkez Mahallesi’nde sokağın nabzını tuttu. Gölcük’ü canlandırma adına halkla istişare gerçekleştiren İşeri, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “ Ülkece zor zamanlar geçiriyoruz. Esnafımız siftah yapamıyor, vatandaşın cebi boş ve her şeyin fiyatı gittikçe artmakta. Gölcük, birçok ilden büyük bir ilçe; bizlerde bu bilinçle olası başkanlığımızda ilçemizi canlandıracağız”

Bizim amacımız halkımıza hizmet etmektir

Eksikliklerimiz çok fazla diyen İşeri, “Gölcük’te yaşıyoruz ancak İzmit kazanıyor, bu durumu çözüme kavuşturacağız. Sosyal-kültürel faaliyetler, eğlence, giyim, yeri geliyor yiyecek-içecek gibi birçok konuyu ilçemizin dışında karşılıyoruz. Vatandaşımız da esnafımız da bu konuda mağdur oluyor. Hedefimiz, ilçemize giren paranın burada dönmesinin yanı sıra başka yerlerden de kaynak sağlayacak projeleri hayata geçirmektir. Bizim amacımız halkımıza hizmet etmektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.