DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, Gölcük’ü karış karış geziyor ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, Gölcük’ü karış karış geziyor  ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, Gölcük’ü karış karış geziyor

ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

CHP’nin Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, geçtiğimiz gün Dumlupınar Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, vatandaşlardan destek istedi. İşeri, yaptığı açıklamada, ‘1 Nisan’da baharı yaşayacağız’ dedi.

Belediyeyi biz alacağız

24 Ekim’den sonra seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP’nin Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Gölcük’ü adeta karış karış geziyor. İsmet İşeri, geçtiğimiz gün Dumlupınar Mahallesi’ni gezerek, vatandaş ve esnaflardan yoğun ilgi gördü. İşeri, ‘Bizler bugün değerli Dumlupınar Esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızı ziyaret ettiğimizde bizlere siftah yapamadıklarını, vergi, sigorta ve kiralardan şikayetçi olduklarına tanıklık ediyoruz. Esnaflarımız gerçekten zor durumdalar. Allah bütün esnaflarımıza kolaylık versin. Bizim derdimiz mevki ve makam değil. Bizim derdimiz ülke insanın hak ettiği şekilde yaşaması, esnafın derdine çare bulunması yoksa koltuklar gelip geçici önemli olan ülkenin refahı maalesef üzülerek kötüye giden ekonominin esnafa olumsuz yansımasıyla karşı karşıyayız. Yaklaşık üç aydan buyana gezdiğim her esnaftan şikayetler alıyorum. Her esnaf dostlara söylüyorum aman dikkat edin çok sıkıntılı bir döneme giriyoruz ayağınızı yorgana göre uzatın telkinlerinde bulunuyorum. Gerçi ne yorgan kaldı ne ayak kaldı. İnşallah 31 Mart’ın arkası bahar olacak. Gölcüklü esnaflarımız ve Gölcük halkı ile beraber 1 Nisan’da baharı birlikte karşılayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.