DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener’den anlamlı proje SEN YEMEZSEN BEN YERİM

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener’den anlamlı proje  SEN YEMEZSEN BEN YERİM

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener’den anlamlı proje

SEN YEMEZSEN BEN YERİM

31 Mart yerel seçimlerinde Değirmendere Atatürk Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan Demet Şener projelerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Sokak hayvanları için anlamlı bir kampanya başlatan Şener “ Sen yemezsen ben yerim” projesi ile bir konteynır da toplanacak olan yemeklerin sokak hayvanlarına verilesi planlanıyor.

Atık yemekler konteynırlarda toplanacak

Yaklaşan yerel seçim öncesi Mahalle muhtar adayları projelerini bir bir açıklamaya devam ediyor. İlçemizin en önemli problemlerinden bir olan sokak hayvanları için anlamlı bir projeye imza atan  Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, “Sen yemezsen ben yerim” projesi ile mahallelerin belirli yerlerine konulacak olan yemek artıkları konteynırları ile sokak hayvanlarını beslemeyi planlıyor.

Sokak hayvanları aç kalmasın diye

Hazırladığı proje hakkında bilgi veren Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener ” Amaç hizmet ise bizde varız diyerek yola çıktık. Çevreye duyarlı bir bölgenin sakini olarak sokak hayvanlarını için kampanya başlatıp “Sen yemezsen ben yerim”  sloganı ile mahallemizde yemek artıklarını bir konteynırda toplayıp sokak hayvanlarına vereceğiz. Mahallemizin belirli noktalarına koyacağımız bu konteynırlar ile sokak hayvanları aç kalmayacak. Bunun gibi daha nice projelerimizle mahallemize hizmet  etmek için yola çıktık. Yine belirlediğimiz noktalara  yemediğimiz ekmekleri koyacağımız  ekmek sepeti ile israfı önleyeceğiz. Düşündüğümüz projeleri uygulamak için tüm Atatürk Mahallesi sakinlerinden destek bekliyoruz. Atatürk Mahallesi için komşularımızla el ele verip daha temiz daha düzenli ve huzurlu mahalle için çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.