DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Sahili’nde ki çocuk parkı yenilendi

Değirmendere Sahili’nde ki çocuk parkı yenilendi

Değirmendere Sahili’nde ki çocuk parkı yenilendi

İlçemizin şirin Beldesi olan Değirmendere Sahili’nde İskele’nin hemen yanında bulunan park yenilendi. Yeni park aileler ve özellikle çocuklar tarafından oldukça beğenildi.

Aileler ve çocuklar yeni parkı oldukça beğendi

Değirmendere Sahili’nde bulunan İskelenin hemen yanındaki çocuk parkı geçtiğimiz ay yenilenmek üzere sökülmüştü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen  çocuk parkına yeni oyun grupları monte edildi.  Yenilenen çocuk parkı aileler ve özellikle çocuklar tarafından oldukça beğenildi. Eski parkın oldukça yıprandığını ifade eden aileler yeni çocuk parkı hakkında düşüncelerini dile getirdiler. Aileler, “ Çocuk parkımız gerçekten oldukça eskimişti. Çocuklarımız oynarken çok tedirgin oluyorduk. Hatta parkımızın yenilenmesi gerektiğini defalarca dile getirmiştik. Neyse ki bu isteğimiz geri çevrilmedi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından parkımız yenilendi.  Yeni parkımız eski parka oranda hem daha güvenli hem de daha farklı oyun grupları olduğu için çocuklarımız parkta daha çok eğlenecekler. Bu güzel parkı bizlere kazandıran belediyemize çok teşekkür ederiz” dediler.

   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.