DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmenderespor moral kahvaltısında buluştu

Değirmenderespor moral kahvaltısında buluştu

Değirmenderespor moral kahvaltısında buluştu

Değirmenderespor’da yönetimden takıma destek Amatör Süper Lig B Grubu’nu 31 puanla ikinci sırada tamamlayan ve Play-Off’ta BAL’a yükselmek için mücadele verecek Değirmenderespor’da yönetim futbolcularla birlikte moral kahvaltısında buluştu.

Kahvaltıda tüm ekibin moralli olduğu görüldü

Amatör Süper Lig B Grubu’nda verdiği mücadelenin ardından Play-Off’ta BAL’a yükselmek için kadrosuna takviyeler yapan Değirmenderespor yönetim kurulu ile futbolcular İkinci Başkan İbrahim İnanç Çakıroğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Gölcük Kahve Deryası’nda kahvaltıda bir araya geldiler. Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, yönetim kurulu üyeleri, antrenör Naci Keleş ve futbolcuların katıldığı kahvaltıda tüm ekibin moralli olduğu görüldü.

İkinci Başkan Çakıroğlu, tüm ekibe başarılar diledi

Gölcük Kahve Deryası’nda düzenlenen kahvaltıda Yeşil-Siyahlı ekibi ağırlayan İkinci Başkan İbrahim İnanç Çakıroğlu tüm ekibe Play-Off öncesinde başarılar diledi. Başkan Severcan Kara, kulübe büyük destek veren İbrahim İnanç Çakıroğlu’na teşekkür ederken tüm ekibin Play-Off’ta başarılı olması için yönetim kurulu olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ve bundan sonra futbolculardan sahada alacak iyi sonuçları bekleyeceklerini ifade ederken bu konuda tüm ekibe güvendiğini belirtti.


Başkan Kara tüm yönetim kuruluna teşekkür etti

Değirmenderespor Antrenörü Naci Keleş ise başta Kulüp Başkanı Severcan Kara olmak üzere tüm yönetim kuruluna katkılarından dolayı teşekkür ederken takım olarak Play-Off için hazırlıkları tam kadro sürdürdüklerini ve hedeflerinin BAL’a yükselmek olduğunu açıkladı. Takım kaptanı İbrahim Gürel ise Play-Off’ta ellerinden gelen tüm gayreti göstererek sezon sonunda hedefe ulaşacaklarını açıkladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.