DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DOĞAN, GÜZEL HİZMETLER YAPTIK

DOĞAN, GÜZEL HİZMETLER YAPTIK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gündoğdu Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Doğan’a mahalle inceleme gezisinde başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ile muhtar Çetin Ersoy eşlik etti. Cadde ve sokakları gezen, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan, inceleme gezisi sonrası yaptığı açıklamada “Gündoğdu mahallemiz hızla gelişen bir mahallemiz. Ekibimizle hep birlikte diğer mahallelerde olduğu gibi bu mahallemizde de 10 yıldır çok güzel hizmetler yaptık. Gündoğdu Mahallemiz hizmetlerimizle adet nakış nakış işlendi. Gündoğdu, bulvarından, ara yollarına, parklarına, camilerine kadar çok güzel bir mahallemiz oldu.

15 TEMMUZ ŞEDİNİN ADI VERİLDİ

Bölgeye içinde spor tesisi, mesire yeri ve parkı olan  güzel bir tesis kazandırıyoruz. Yakında hizmete girecek olan kompleks şeklindeki tesislere hiçbir zaman unutmayacağımız 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir’in adını verdik. Kompleks sadece Gündoğdu’ya değil Yeşilova ile başka mahallerimize de de hizmet verecek” eklinde konuştu. Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy da yapılan hizmetler için Başkan Doğan’a teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.