DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Emek Taksi’nin UKOME’ye sunduğu proje onaylandı İSKELE YOLU İZMİT’E AÇILDI

Emek Taksi’nin UKOME’ye sunduğu proje onaylandı  İSKELE YOLU İZMİT’E AÇILDI

Emek Taksi’nin UKOME’ye sunduğu proje onaylandı

İSKELE YOLU İZMİT’E AÇILDI

İlçemizde yaşanan trafik sorununu çözmek adına geçtiğimiz yıl yapılan yeni yol düzenlemesi ile İskele Yolu’nun İzmit istikametine kapatılması nedeniyle  büyük sıkıntı yaşayan ve yolun yeniden İzmit istikametine açılması için Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’ye proje sunan Emek Taksi Başkanı Ersan Civelek’in sunduğu proje onaylandı ve İskele Yolu İzmit istikametine yeni bir yol bağlantısı yapılarak açıldı.

Emek Taksi şoförleri olmak üzere birçok esnafı ve vatandaşı zor durumda bırakmıştı

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi ( UKOME) ortak çalışması ile ilçemizde yaşanan trafik sorunu çözmek adına yapılan yeni trafik düzenlemeleri ile İskele Yolu’ndan İzmit istikametine gidiş yönü kapatılmış ve bu durum başta Emek Taksi şoförleri olmak üzere birçok esnafı ve vatandaşı zor durumda bırakmıştı.  İskele Yolu’nun İzmit istikametine kapatılması ile büyük sıkıntı yaşayan  Emek Taksi çalışanları ve çevre esnaflar bu duruma şikayet ederek İskele Yolu’nun yeniden İzmit istikametine açılması adına Emek Taksi Başkanı Ersan Civelek tarafından bir  proje hazırlayarak UKOME’ye sunmuş ve yolun yeniden İzmit istikametine açılmasını talep etmiş hatta bu konuda yoğun bir katılım ile İskele Yolu’nda eylem yapmışlardı.

Civelek, “Demek ki İskele Yolu İzmit yönünde açılabiliyormuş”

Yapılan incelemelerin ardından Emek Taksi Başkanı Ersan Civelek’in projesini onaylayan UKOME İskele Yolu’nu İzmit istikametine yapılan trafik ışıklandırılmasının ardından açıldı. Sunmuş olduğu projenin kabul edilmesi ile İskele Yolu’nun yeniden İzmit istikametine açılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Emek Taksi Başkanı Ersan Civelek, “Biz bir yıldır mücadele veriyorduk. Mücadelemiz olumlu sonuçlandığı için burada yaşan halk ve esnaf mutlu oldu. İskele yolunun İzmit’e açılması ile çarşı ve adliyenin önündeki trafiğin yükünü büyük ölçüde azalttı. Bu nedenle çarşı esnafı bile bu durumdan çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. Bir yıldır verdiğimiz bu mücadelede bizlere destek olan abim Serkan Civelek’e Okan Raşitoğlu’na, Şoförler Odası Başkanımız Nizam Mete’ye, Dumlupınar Mahallesi Muhtarımız Remzi  Saral’a ve Esnaf Odası Başkanımız Necmi Kocaman’a ve vermiş olduğumuz mücadele kapsamında İskele Yolu’nda yaptığımız eyleme katılarak bizlere destek veren tüm siyasi ilçe başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra böyle halkı sıkıntıya sokacak projeleri yapmadan önce o bölgede yaşayan insanlara danışılmasını bekliyoruz. Bir yılda hem biz taksiciler olarak hem de İskele yolu esnafı ve vatandaşı olarak  çok büyük sıkıntı yaşadık. Tabi sadece iskele yolunda vatandaşlar değil Şehitler Mahallesi ve Piyalepaşa Mahallesinde oturan vatandaşlarda çok büyük sıkıntılar yaşadılar. Böyle bir sıkıntının ortadan kalkması bizleri çok mutlu etti. Demek ki İskele Yolu İzmit yönünde açılabiliyormuş” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.