DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ESNAFLARIMIZIN YANINDA OLMAK ZORUNDAYIZ

ESNAFLARIMIZIN YANINDA OLMAK ZORUNDAYIZ

Erzurumlular Dernek Başkanı Turan dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi

ESNAFLARIMIZIN YANINDA OLMAK ZORUNDAYIZ

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Turan, “Esnaflarımızın iyi gününde ve kötü gününde yanında olmak zorundayız” dedi.

Başkan Turan, “Bu süreçte ziyaret ettiğimiz esnaf ve tüccarımızla gayet memnun oldukları izlenimini almış olduk”

Başkan Turan dernek çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Dernek çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Herfene gecelerimiz düzenli şekilde devam ediyor. Yöresel lezzetimiz olan fırında kartolu (patates) Erzurum’dan gelen patatesler ile birlikte bu etkinliğimizi dernek binamızda gerçekleştiriyoruz. Tabi süreç içerisinde özellik Gölcük’te ticaret yapan esnaf ve iş adamlarımıza program dahilinde ziyarette bulunup manevi destek amacıyla birer plaket takdimlerimiz oldu ve devam edecek. Buradaki yegane amacımız özellikle küresel anlamda ekonomik sorunların yaşandığı bu süreçte esnafımızın kurumsal firmalara karşı vermiş oldukları mücadelede yanlarında olduklarını göstermemiz açısından bir projedir. Bu süreçte ziyaret ettiğimiz esnaf ve tüccarımızla gayet memnun oldukları izlenimini almış olduk.”

“Bizim esnafımız iyi günde de kötü günde de hep bu kentte olur”

“Özellikle bu süreçte manevi olarak kentin ileri gelenlerinin yanında olması gerektiğini ifade ettiler. Çünkü hakikaten yıllarca bu kentin ticari hayatına katkı sunmuş olan bu esnaflarımızın iyi gününde ve kötü gününde yanında olmak zorundayız. Genel merkezi İstanbul’da veya yurtdışında olan kurumsal bir firma ne vergisel anlamda ne de şehrin sosyal hayatına bir katkı sunmadan gelip burada ticaretini yapar, işi bitince de çekip gider. Ama bizim esnafımız iyi günde de kötü günde de hep bu kentte olur. Öldüğü zaman da mezarı da bu kentte olacak ve dolayısıyla bunlar bizim değerlerimiz. Bende Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı olarak üyelerim olan bu esnaf ve tüccarlara ziyarette bulunup çam sakızı çoban armağanı olarak plaket takdim etmeyi kendime borç bildim” diyerek açıklamasını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.