DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Giresunlular 19 Ocak’taki etkinliklerine Kaymakam Altıntaş’ı davet etti

Giresunlular 19 Ocak’taki etkinliklerine Kaymakam Altıntaş’ı davet etti

Giresunlular 19 Ocak’taki etkinliklerine Kaymakam Altıntaş’ı davet etti

Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede ve Yönetimi geçtiğimiz gün Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı ziyaret ederek, 19 Ocak’ta gerçekleştirecekleri birlik ve beraberlik etkinliğine davet etti.

Organizasyon 19 Ocak’ta

İlçemizin sevilen ve en aktif derneklerinden birisi olan Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede ve Yönetimi, 19 Ocak’ta gerçekleştirecekleri etkinliğe Kaymakam Altıntaş’ı davet etmek için Altıntaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret için teşekkür eden Kaymakam Altıntaş, dernek başkanı Dede’ye ve yönetimine başarılar diledi. Gölcük’te önemli bir etkinliğe imza atacaklarını ifade eden Başkan Dede, ‘Siz değerli Kaymakamımızı organizasyonumuza davet ediyoruz. Sizleri ağırlamak bizim için büyük bir onur’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.