DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘SEZER’E GÜVENİM TAM’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  ‘SEZER’E GÜVENİM TAM’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,

‘SEZER’E GÜVENİM TAM’

31 Mart seçimleri ile görevini tamamlayacak olan Gölcük Belediye başkan Mehmet Ellibeş AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer hakkında düşüncelerini ve 15 yıllık Belediye Başkanlığı dönemi sürecinde hayata geçirdikleri projeler hakkında önemli bilgiler verdi.  Başkan Ellibeş, yaptığı açıklamada, ‘Gölcük Belediye Başkanlığına adaylığı açıklanan Ali Yıldırım Sezer kardeşime güvenim tam’ dedi.

“Gölcük Belediye başkanlığı görevini başarıyla yapacağından en ufak bir tereddüdüm yok”

Partimiz belediye seçimlerine 13 tane aday adayıyla yola çıktı. Malumunuz ben bir daha aday olmayacağımı ifade etmiştim. Bunun sonucunda da 13 tane arkadaşımız aday adaylığı için başvurdular. Tek tek incelediğinizde 13’ününde çok değerli bir şahsiyet olduklarını herkes net olarak görecektir. Takdir edersiniz ki nihayetinde bir kişi aday olacaktı. Genel merkezimizin, sevgili Cumhurbaşkanımızın genel başkanımızın tercihi Av. Ali Yıldırım Sezer Bey üzerinde oldu ve diğer 12 arkadaşımız, ben ve bütün teşkilatımız artık cumhurbaşkanımızın talimatlarının doğrultusunda AK Parti’nin Gölcük’ün uçlarında dalgalanan bayrağını tekrar üst seviyelere taşımak adına Ali Yıldırım Sezer kardeşimizin etrafında kenetlenmemiz hususunda bir irade ortaya koydu. Ali Yıldırım Bey baktığınızda Gölcük’ün bir evladıdır. Kendisi Saraylılıdır ve bu çevrenin bir insanıdır. Kendi öz geçmişine de baktığınızda efendi, dürüst, ahlaklı, çalışkan, üretken kardeşimizdir. Gölcük’ümüzün sosyal, kültürel, sportif, sanatsal her türlü etkinliklerde aktif almıştır, destek vermiştir. Bu vesileyle Gölcük Belediye başkanlığı görevini de başarıyla yapacağından en ufak bir tereddüdüm şahsen yoktur. Biz bu vesileyle Av. Ali Yıldırım Sezer Bey’e partimizin adayı olarak yola çıkan kardeşimize başarılar diliyoruz. Yanında olacağımızı ifade ettik ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Desteklerimizi sınırsız ve sonsuz vereceğiz. İnanıyoruz ki 31 Mart günü yapılacak olan seçim sonunda Gölcük’ümüzün belediye başkanı olarak görevine başlayacaktır” dedi.

“Deprem sonrasında Gölcük’ümüzün fotoğrafını gözümüzün önüne getirmemiz gerekiyor”

Gölcük 17 Ağustos 1999 depremini yaşamış bir kent. Gölcük’ün bugünün tarafsız ve objektif tanımlayabilmek için o tarifi unutmamak lazım. Deprem sonrasında Gölcük’ümüzün fotoğrafını gözümüzün önüne getirmemiz gerekiyor. Tabi manevi kayıplarımıza ve tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. 16 Bin şehidimiz oldu. Bunun yanında engelli bireylerimiz oldu. Bunları unutmuyoruz, kalbimizde gönlümüzde en güzel köşede duruyorlar. Maddi kayıp anlamında da mutlaka önceliklileri belirleyerek Gölcük’ün yeniden ayağa kalkabilmesi, yürümesi akabinde koşması için bir plan yapıldı.  Bu plan benim göreve geldiğim 2004 tarihine kadar işledi. İsmail Barış’tan biz bayrağı devraldıktan sonra yeniden yapılanma sürecinin başarıyla tamamlanabilmesi, gelecekte insanların beklentilerine cevap verebilecek bir kent haline gelebilmemiz için çalışmalarımızı planlamamız doğrultusunda çalışmalara başladık. Mutlaka takdir edersiniz ki alt yapılar başta olmak üzere üst yapılar, yollar, caddeler yeniden planlandı. Alt yapının bütününe baktığınız zaman su, kanalizasyon, elektrik, telefon ve birde onun ötesinde 2004 seçimlerinde net olarak vatandaşımızın bizden istediği doğalgaz talebi doğrultusunda doğalgaz altyapısını da hayata geçirdik. Bunların yanında yağmursuyu projeleri, dere ıslahlarını planlamamız doğrultusunda kademe kademe, aşama aşama tamamladık. Sonra üst yapılar tamamlandı. Sonra hayatın yaşamın aksamadan devam etmesi adına ihtiyaç duyulan sosyal, kültürel, sportif, sanatsal, eğitim, sağlık gibi tesislerimizin ihtiyaçlarını giderilmesi adına bir dizi yatırımlar yapıldı.

 “Yapımı devam eden projelerimizde hiçbir sıkıntımız yok”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçemizde yapımı devam eden projeler hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ellibeş, “ Gölcük Belediyesi olarak final projelerimiz olan Eriklitepe Tabiat Parkı, Yalı Evleri, Denizevler dönüşüm projesi, sanayi dönüşüm projeleri aslında baktığınız zaman önemli oranda tamamlandı ve hatta bir kısmı da hizmete açıldı. Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Sivritepe’de yapımı devam eden konutlar takriben Haziran Ayı içerisinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor. Yine aynı şekilde Değirmendere’de katlı otopark, Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi inşaatımız çok hızlı bir şekilde sürüyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Hem fiziki anlamda hem de maddi anlamda bir engelli yok. Bütçesi hazır ve müteahhit işi bitirdikçe hak edişini alıyor” dedi.

Yazlık ve Hisareyn bölgesini kapsayan yeni bir kültür merkezi hayata geçiyor

Başkan Ellibeş sözlerin devamında, “Yine bugün yeni bir projenin daha ihalesi var. Vatandaşa söz verdiğimiz arsanın temini ile birlikte ihaleye çıktığımız Yazlık’ta ki kültür merkezimizi hayata geçireceğiz inşallah. Yazlık ve Hisareyn bölgesi kapsayan bir kültür merkezi olacak. Düğün, nişan yapılabileceği bir salon, el beceri kurslarının ve sosyal bir takım aktivitelerin yapılacağı derslikler ve salonların olacağı, mahalle muhtarının da içinde barınacağı bir kültür merkezi olacak. Bugün gerçekleşecek olan ihale neticesinde bu inşaatımıza da en kısa zamanda başlayacağız.  Bu projemizin de bütçesi hazır, yani parası bir kenarda duruyor. İnşaat devam ettikçe müteahhidimize hak edişi verilecektir” dedi.

 “3 dönemde seçim beyannamelerimizde vaat ettiklerimizi yerine getirdik”

Ellibeş, “Biz mutluyuz 3 dönem de seçim beyannamelerimizde vaat ettiklerimizi yerine getirdik. Bu benim açımdan ciddi bir durum ve büyük memnuniyet verici bir durum.  15 yıldır belediye başkanı olarak görev yaptığım bir kentte beni bağrına basan, her daim destek veren Gölcük halkına hiç olmaz ise görevimi yerine getirmenin, vaatlerimi uygulamanın ve onları hizmete sunmanın mutluluğu ve huzuru ile ayrılıyorum. Gök kubbede hoş bir seda bırakarak ayrılmış olacağız Allah nasip ederse. Halkımıza bu nedenle şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü bizlere hep güvendiler, bizim yanımızda oldular, her daim destekçimiz oldular. Bizde onların yüzlerini kızartacak, ahlaksızlığa, usulsüzlüğe, yolsuzluğa bulaşmadan temiz, dürüst, ahlaklı, herkesi kavrayan, herkesin başkanı olarak hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.