• BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,45% 0,22
  • EURO

    34,63% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2388,41% 0,36
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Gölcük’te 29 bin 568 öğrenci sömestr tatiline çıktı DİNLENME VAKTİ

Genel 18.01.2019 14:16:20 0
Gölcük’te 29 bin 568 öğrenci sömestr tatiline çıktı  DİNLENME VAKTİ

Gölcük’te 29 bin 568 öğrenci sömestr tatiline çıktı

DİNLENME VAKTİ

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı dün sona erdi. İlçemizde bulunan yaklaşık 29 bin 568 öğrenci karnelerini alarak 2 haftalık yarıyıl tatiline başladı. Gölcük’teki okullar gerçekleştirdikleri tören ile öğrencilere karnelerini dağıttı. Gölcük’te yaklaşık 30 bin öğrenci 15 günlük tatilin keyfini çıkartacak. İkinci dönem 4 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Turgut Özal İlkokulu 2/ F Sınıfı öğrencileri karnelerini aldı

Değirmendere’nin başarılı okullarından Turgut Özal İlkokulu öğrencileri dün yarı yıl karne heyecanı yaşadı.  Turgut Özal İlkokulu 2/ F Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Sevil Gürol’dan karnelerini alarak 2 haftalık yarı yıl tatiline başladılar. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarı dönemini bitirmenin sevincini yaşayan minik öğrenciler karnelerini öğretmenlerinden aldılar. Minik öğrencilerine tek tek tebrik ederek karnelerini teslim eden 2/F Sınıf Öğretmeni Sevil Gürol yarı yıl tatillerini öğrencilerine tatil boyunca iyi dinlenmelerini ama derslerinin de ihmal etmemelerini söyleyerek bol bol kitap okumalarını tembihledi.

Piyalepaşa İlköğretim Okulu 1/C  Sınıfı sömestr tatiline “1/C Sınıfı okuyor” partisi ile girdi

2018-2019 Eğitim Öğretim yılına yeni okullarında başlayan Piyalepaşa İlkokulu 1/ C sınıfı öğrencileri ilk karne heyecanını yaşadılar. Yeni okuma yazmaya başlayan öğrenciler için sınıf öğretmenleri Nilüfer Tandoğan tarafından “1/C Sınıfı okuyor”  partisi düzenlendi. Düzenlenen partiye Okul Müdürü Ali Demir ve veliler de katılım sağlarken minik öğrenciler hazırladıkları  “Bu daha başlangıç”, “1/C okumaya geçti”, “Artık okuyorum”, Müjde! Okuyorum”, “ Taze okuma yazar”, “Ela, Lale hoşça kal” yazılı minik pankartlar ile ortaya oldukça eğlenceli görüntüler çıkardılar. Minik öğrenciler öğretmenlerinden ilk karnelerini almadan önce kendileri için hazırlanan pastayı öğretmenleri ile birlikte kestiler. İlk karnelerini almanın heyecanını yaşayan minik öğrenciler günün ilerleyen saatlerinde öğretmenleri ve aileleri ile gönüllerince eğlendiler.  Piyalepaşa İlkokulu 1/ C Sınıf Öğretmeni Nilüfer Tandoğan yeni okuma yazma öğrenen  öğrencilerine yarı yıl tatilinde  okumalarını geliştirmeleri adına bol bol kitap okumalarını önerdi.

Gölcük Fen Lisesi 10/C sınıfı öğrencileri karnelerini aldı

İlçemizin başarılı Liselerinden olan Gölcük Fen Lisesi 10/C sınıfı öğrencileri de karnelerini alarak sömestr tatiline girdiler.  Gölcük Fen Lisesi 10/C sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Beyhan Kılıçkap’tan karnelerini aldıktan sonra 2 haftalık yarıyıl tatiline çıkmanın mutluluğunu yaşadılar. Ayrıca Gölcük Fen Lisesi’nin dereceye  giren örgenciler öğretmenleriyle okul binasının önünde hatıra fotoğrafı  çekildiler.

Dumlupınar Ortaokulu Anasınıfı öğrencilerinin ilk karne sevinci

Dumlupınar Ortaokulu Anasınıfı öğrencileri ilk kez karne almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı. Minik öğrenciler Sınıf Öğretmenleri Seda Teksöz’den karnelerini aldılar. Karnelerini alan minik öğrencilerinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İlk defa karne alan öğrenciler, Sınıf Öğretmenleri Seda Teksöz’e teşekkür ettiler. Sınıf Öğretmenleri Seda Teksöz, “Öğrencilerim ile birlikte çok güzel bir dönem geçirdik. O kadar uslu öğrenciler ki beni hiç üzmediler ve hep çok güzel vakitler geçirdik. Minik öğrencilerim ilk kez bugün karne almanın mutluluğunu yaşadılar. Hepsinin gözünde o heyecanı ve mutluluğu gördüm. Onlar ile birlikte olmak ve zaman geçirmek benim için çok güzel bir duygu. 2. Dönem ise kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Piri Reis İlkokulu öğrencilerinin karne sevinci

Piri Reis İlkokulu’nun 4/F sınıfı öğrencileri dün karnelerini büyük bir heyecan ve mutlulukla teslim aldılar. Öğrenciler Sınıf Öğretmenleri İsmigül Kanık Ünügür’ün elinden karnelerini aldılar. Karnelerini alan minik öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Karne alan öğrenciler Sınıf Öğretmenleri İsmigül Kanık Ünügür’e teşekkürlerini ilettiler. Sınıf Öğretmenleri İsmigül Kanık Ünügür duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Öğrencilerim ile uzun zamandır birlikteyim. Öğrencilerim ile birlikte olduğum bu süreç içerisinde güzel etkinliklere imza attık. Bugün de karnelerini teslim ettim. Hepsinde o mutluluğu ve heyecanı gördüm. 2. Dönem öğrencilerim ile kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Rotterdam İlkokulu’nun minik öğrencilerinin karne heyecanı

Gölcük Rotterdam İlkokulu’nun 1/A sınıfı öğrencileri dün karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Öğrenciler Sınıf Öğretmenleri Bahar Bozkurt tarafından karnelerini alan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Karnelerini alan minik öğrenciler Sınıf Öğretmenleri Bahar Bozkurt’a teşekkürlerini iletti. Sınıf Öğretmenleri Bahar Bozkurt duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Minik öğrencilerimin mutlulukları ve heyecanları görülmeye değerdi. Onlar ile birlikte çok güzel etkinlikler yaptık. Şimdi onlar için bol bol dinlenme vakti. Hem dinlensinler hem de ders çalışmayı da ihmal etmesinler” dedi.

 

Rotterdam İlkokulu 4 /C Sınıfı’nda karne heyecanı

Rotterdam İlkokulu 4 /C Sınıfı Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Feriha Parlak’tan karnelerinin alarak yarı yıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşadılar. Rotterdam İlkokulu 4 /C Sınıfı Öğrencileri karnelerini aldıkları için hem mutlulardı hem de 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sonunda mezun olacakları, öğretmenleri ve arkadaşlarından ayrılacak olmanın burukluğunu yaşadılar.

Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu 5/B Sınıfı’nda karne heyecanı

İlçemizin köklü ve başarılı okullarından olan Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu 5/B Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Sinem Yıldız’dan karnelerini alarak yarı yıl tatiline çıkmanın mutluluğunu yaşadılar. Ortaokul öğrencisi olarak ilk karnelerini almanın heyecanını yaşayan öğrenciler 2 haftalık sömestr tatiline çıktılar. Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu 5/B Sınıfı Öğretmeni Sinem Yıldız ortaokul öğrencisi olarak ilk karnelerini alan öğrencilerine yarıyıl tatilinde hem iyi dinlenmelerini hem de ilk dönem işledikleri konuları mümkün olduğu kadar tekrar ederek ikinci döneme hazırlıklı gelmelerinin kendileri için oldukça faydalı olacağını ifade ederek öğrencileri iyi tatiller dileklerini sundu.

Piri Reis İlkokulu 2/D Sınıfı öğrencilerinin karne heyecanı

İlçemizin köklü okulların olan Piri Reis İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Soydaş Yahşi’den karnelerini alarak yarıyıl tatiline çıkmanın mutluluğunu yaşadılar. Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile Piri Reis İlkokulu’nun gözde sınıflarından olan 2/D Sınıfı Öğretmeni  Soydaş Yahşi ve veliler tarafından hazırlanan karne hatırası köşesi önünde karnelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Her zaman öğrencilerine vatan ve Atatürk sevgisini aşılayan Piri Reis İlkokulu 2/D Sınıfı Öğretmeni  Soydaş Yahşi öğrencilerine Türk Bayrağı ile süslediği karneleri öğrencilerine takdim ederek öğrencilerine iyi tatiller diledi.


KÖRFEZ BALIK KAYNIYOR AMATÖRLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

BAŞKAN SEZER DOĞRU HAMLELER YAPIYOR...

DİSK Emekli Sen Gölcük Şubesi 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramını Anıtpark’ta kutladı HAYATINI KAYBEDEN 36 CAN İÇİN KARANFİL BIRAKTILAR

ŞEHİT RIDVAN GÜRSOY MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

ÖZSOY “İNSANCA YAŞAM İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

VALİ YAVUZ: "1 MAYIS YÜRÜYÜŞLERİNİ GAMER'DEN TAKİP EDİYORUZ"

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Finalistlerine Ödülleri Verildi

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Emekli Astsubaylar, Muhtar Seçilen meslektaşlarını ziyaret etti

Büyükakın, ‘İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz’

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Sezer’e HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Necati Çelik Personeline önemli eğitim

Büyükşehir Koroları baharı şarkı ve türkülerle karşılayacak

Kocaeli Milletvekillerinden Başkan Özlü’ye Ziyaret

Büyükakın, ‘Ülkemizin yapıtaşları emekçilerimizdir’

Barbaros Hayrettin Caddesi’nde hasarlı parke taşları onarıldı VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

17 Mezarlıkta taş duvar ve tel çit yapılıyor

KO-MEK İlçe Sergileri Baharın Gelişini EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİYLE KARŞILAYACAK

Anıtpark günün her saati vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor

Kocaelilileri bu yaz pırıl pırıl sahiller bekliyor

İzmit Belediyesi, Üniversiteli Gençleri DOĞAYLA BULUŞTURDU

Gölcükspor son iki hafta maçlarından 6 puan hedefliyor

Bugün vefat edenler

Şüphe Üzerine Durdurulan Tır'da KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ!

İZMİT SAHİLİNDEKİ 'ZORBALAR' YAPAN İKİ ŞAHİS GÖZ ALTINA ALINDI

5 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan T.D. düzenlenen operasyonla yakalandı

ÇALDIĞI MİNİBÜS İLE YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

GAZETEMİZİN BUGÜNKÜ BİRİNCİ SAYFASI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16