DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Esnaflar adına önemli protokol imzalandı

Gölcük’te Esnaflar adına önemli protokol imzalandı

Gölcük’te Esnaflar adına önemli protokol imzalandı

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Gölcük Şubesi arasında Esnaf Odası üyeleri için protokol imzalandı. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman Finans Katılım Bankası ailesine teşekkür etti.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirilen protokol programında Başkan Kocaman, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, Perakende Bankacılık Satış Direktörü Salih Öten, Perakende Bankacılık Batı Karadeniz Bölge Müdürü Emre Uyar katılım sağladı.

Protokolden yararlanmak için Esnaf Odası üyesi olmak şart

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Gölcük Şubesi ile yapılan protokolde; Cari Hizmet Ücretleri, POS Komisyon Oranları, limit Çalışmaları-Kredi Kullandırımı Oranları, TFX TARGET- Ticari Kart-Kredi Kartı- Çalışmaları, Bireysel Konut- Taşıt- İhtiyaç Finansmanları Oranları,  Yüksek Paylaşım Oranlı Katılım hesapları, Wakala-Sukuk Satışları ile ilgili yüksek oranları konularında imzalar atıldı.

Kocaman, teşekkür etti

Başkan Kocaman, imzalanan protokolden Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na üye olan esnafların yararlanabileceğinin altını çizerken, Esnaflara kolaylık sağlayacak protokolü kabul eden Türkiye Finans Katılım Bankası  A.Ş.’ye teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.