DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gülseren Acar dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Gülseren Acar dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Gülseren Acar dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Tersane Komutanlığı çalışanlarından İsmail Acar’ın eşi Gülseren Acar, bir süredir amansız hastalığa karşı verdiği yaşam mücadelesini geçtiğimiz gün kaybetmişti. 2 çocuk annesi Gülseren Acar, bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, İrşadiye Köy Mezarlığında dualar ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

İlçemiz Piyalepaşa sakinlerinden merhum Piyalepaşa Muhtarı Niyazi Yıldız’ın kızı, Harb-İş Sendikası Kocaeli Başkanı Turhan Yıldız ve Gölcük Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Tuncay Yıldız’ın kız kardeşleri, Diş Hastanesi Teknikeri Yaşar Özbek’in Baldız’ı, Tersane Komutanlığı Yemekhane Sorumlusu İsmail Acar’ın eşi 2 çocuk annesi Gülseren Acar, bir süredir amansız hastalığa karşı verdiği yaşam mücadelesini geçtiğimiz gün kaybetmişti. 2 çocuk annesi Gülseren Acar, bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, İrşadiye Köy Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye yoğun  katılım sağlandı

Genç yaşta amansız hastalığa yenik düşen Gülseren Acar, vefatıyla tüm Gölcük’ü üzdü. Bu acı günde Acar ve Yıldız ailelerini, deyim yerindeyse Gölcük yalnız bırakmadı. Acar ve Yıldız ailelerine taziye için Bağdat Camii’ne gelen cemaat cami avlusuna sığmadı. Başsağlığı dileklerini iletmek isteyen vatandaşlar metrelerce uzunluğunda taziye kuyruğu oluşturdu. Acar ve Yıldız ailelerini, başta ilçe protokolü olmak üzere, Türk Harb İş Sendikası Camiası, Tersane Komutanlığı çalışanları, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri ile muhtarlar, sivil toplum kuruluşları esnaflar ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmayarak, Acar ve Yıldız ailelerinin acısını paylaştılar. Bizde Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak, Merhume’ye  Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.