DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hakan Çetiner, TEMA Vakfı Gölcük Yeni Mahalle Temsilcisi oldu

Hakan Çetiner, TEMA Vakfı Gölcük Yeni Mahalle Temsilcisi oldu

Hakan Çetiner, TEMA Vakfı Gölcük Yeni Mahalle Temsilcisi oldu

Ülke topraklarımızı tehdit eden erozyon ve çölleşme tehlikesine dikkat çekmek ve bu mücadelenin bir devlet politikası haline gelmesine katkı sağlamak adına 1992 yılında kurulan TEMA Vakfı Gölcük Yeni Mahalle Temsilcisi ilçemizin tanınmış isimlerinden Hakan Çetiner oldu.

“Türkiye Çöl Olmasın” sloganı toplumda büyük yankı uyandırdı

İki toprak sevdalısı, Toprak Dede Hayrettin Karaca ve Yaprak Dede A. Nihat Gökyiğit tarafından 1992 yılında kurulan TEMA Vakfı bugün birçok il ve ilçede olduğu ilçemizde de en aktif Vakıflardan biri olmayı sürdürüyor. Anadolu’da yaşanmakta olan erozyon ve çölleşme tehlikesine kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla kurulan TEMA Vakfı  “Türkiye Çöl Olmasın” sloganı toplumda büyük yankı uyandırdı. Uzun yıllardır TEMA Vakfı Gölcük Temsilciliği’nde aktif olarak görev alan ve ilçemizde oldukça tanınan ve sevilen isimlerinde olan Hakan Çetiner TEMA Vakfı Gölcük Yeni Mahalle Temsilcisi oldu.

Çetiner, “Ülkemizin en değerli hazinelerinden birinin toprak olduğunun bilincindedir”

Uzun yıllardır içinde olduğum TEMA Vakfı Gölcük temsilciliği ailesinde böyle bir görev almaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Hakan Çetiner, “ TEMA Vakfı Gölcük Yeni Mahalle Temsilcisi olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Ülkemizin en değerli hazinelerinden birinin toprak olduğunun bilincindedir. Bu bilinçle gerçekleştireceğimiz eğitimler ve seminerler ile ülkemizi başta erozyon sorunu olmak üzere çevre sorunlarına karşı duyarlı, bilinçli ve etkin bir kamuoyu oluşturmaya çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.