DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

İkinci yarıyıl Eğitim ve Öğretimin başlamasına birkaç gün kala Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından değerlendirme toplantısı yapıldı.

İkinci yarıyıl Eğitim ve Öğretim dönemi başlamadan önce Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gölcük Cengiz Topel İlkokulu’nda Eğitim ve Öğretim değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürleri, Naim Yüksel, Ahmet Şimşek, Abdülhalik Köse ve tüm okul müdürleri katıldı

“Sorumluluk alınmalı”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, toplantıda yaptığı konuşmada şunları ifade etti:  ‘’Değerli arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Buradaki toplantımız birinci dönem değerlendirme ve ikinci dönemin başlangıcında neler yapılacak. Bu konuyla ilgili çalışma yapacaksınız. Ben burada hem yeni dönemi hem de yeni yılın hayırlı olmasını ve başarılara endeksli olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi amacımız çocuğumuz ve toplumumuzun eğitim kalitesini yükseltmektir. Eğitim kalitesi yükselen bir toplumunda her yönden gelişeceği hepimizin malumları. Bunu yaparken, sizlerin sorumluluğu ve yönlendiriciliği önemlidir. Bu zamana kadar ölçülerle belgelerle iyi bir durumda Gölcük’te eğitim sürdürüldü” dedi.

‘Sıfır Atık Projesi’ne destek verilmeli”

Bugünlerde teknolojinin kulanım konusunda çalışmalar olduğunu dile getiren Kaymakam Altıntaş; “Birçok arkadaşlarımız çalışmalar yapıyorlar. İki tane kotlama sınıfımız yapılıyor. Biri Gölcük Dumlupınar Ortaokulu ve Donanma İlkokulundadır. Burada bunların yapımı ve sürdürülebilirliği önemlidir. Bunların kullanılması ve çalışmaların planlı olmasını istiyorum. Bina onarım çalışması için Milli Eğitim listesini yapıyor. Bununda giderilmesi kaynak arayışına girdiler. Tasarruf hakkında duyarlı olacağız. Bu yıl Cumhurbaşkanlık yıllık programında yüzde 36 tasarruf planlanıyor. Bu konuda gerekli çalışmalarda yıl içerisinde de yapılacak. Öğrencilerimizin eğitim seviyesinin tespiti yapılması ve yönlendirilmesi sizler ve öğretmenler tarafından yapılması gerekiyor. Uyuşturucu ile mücadele, sigara ve kötü alışkanlıklarla mücadele etmek için gerekli girişimleri yapılmalıdır. Sıfır atık projesi çok önemli ve bu projeye destek vereceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.