DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçemizde yazılar yazılarak kirletilen duvarlar temiz bir görünüme kavuşturuldu

İlçemizde yazılar yazılarak kirletilen duvarlar temiz bir görünüme kavuşturuldu

İlçemizde yazılar yazılarak kirletilen duvarlar temiz bir görünüme kavuşturuldu

İlçemizde birçok cadde ve sokak üzerinde bulunan duvarlar kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yazılar yazılarak kötü bir görünüme neden oluyor. Bu duvarlardan biri olan Gölcük Köftecisi’nin arka tarafında bulunan duvar boyanarak temiz bir görünüme kavuşturuldu.

Gölcük’te bakımsız olan duvarlar boyanıyor

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ilçemizde bulunan duvarlara yazılan yazılar nedeniyle kötü bir görünüme neden olmakta. Bu duvarlardan biri olan ve Gölcüklü vatandaşlar tarafından oldukça eleştiri alan Gölcük Köftecisi’nin arka  tarafında bulunan duvar boyanarak temiz bir görünüme kavuştu. Yazılan yazılar ve çizilen resimler nedeniyle oldukça kötü durumda olan duvarın  boyanarak temiz bir görümüme kavuştuğunu gören vatandaşlar, “ Aslında ilçemizde yaşanan ciddi sorunlardın biri bu duvarların bu şekilde boyanması. Garip garip yazılar ya da resimler yaparak duvarlarımızı ne hale getiriyorlar. Bu duvarımızda yine aynı şekilde yazılan yazılar nedeniyle oldukça kötü bir görünümdeydi. Neyseki bu kötü görüntü ortadan kaldırılmış. İnşallah yeniden o eski haline dönmez” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.