DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaldırımlara araçlarını park eden sürücüler tepki topluyor

Kaldırımlara araçlarını park eden sürücüler tepki topluyor

Kaldırımlara araçlarını park eden sürücüler tepki topluyor

Değirmendere Atatürk Mahallesi, Hacı Halit Erkut Caddesi, Ervatan Sitesinin ilk çıkmaz sokağı, Özyıldırım Sitesi A ve B Blok’un önünde bulunan kaldırımlara duyarsız sürücüler araçlarını park ediyor. Bu durum hakkında şikayetlerini dile getiren Değirmendereli sakinler bu duruma karşı bir çözüm istediklerini dile getirdiler.

Değirmendereli sakinler bu soruna bir çözüm istiyor

İlçemizin şirin beldesi Değirmendere’de Atatürk Mahallesi, Hacı Halit Erkut Caddesi, Ervatan Sitesinin ilk çıkmaz sokağı, Özyıldırım Sitesi A ve B Blok’un önündeki kaldırımlara araçlarını park eden duyarsız sürücüler büyük bir tepki topluyor. Değirmendereli sakinler acil durumlarda Ambulans ve İtfaiye’lerin bu caddeden geçmekte zorlandığını dile getirdiler.

Değirmendereli sakinler, “Bu konu yıllardır çıkmaz sokağın kaderi”

Değirmendereli sakinler sorun ile ilgili Gazetemize yapmış oldukları açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Özellikle gece saatlerinde acil bir durum olduğu zaman Ambulans ve İtfaiye’ler kaldırımdaki araçlar yüzünden bu caddeden geçmekte aşırı derecede zorlanıyorlar. Yolun çıkmaz sokak olması sebebiyle araçların girmesi mümkün değil. Gölcük Belediyesi’nin ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bu konuya hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Bu konu yıllardır çıkmaz sokağın kaderi” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.