DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, DOWN CAFE’Yİ ZİYARET ETTİ

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci,  DOWN CAFE’Yİ ZİYARET ETTİ

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci,

DOWN CAFE’Yİ ZİYARET ETTİ

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde gerçekleşecek olan Mahalle Muhtarlığı seçimlerinde Kavaklı Mahallesi Muhtar Adaylığını ilan eden ve vatandaşlar tarafından çokça sevilen Murat Demirci, geçtiğimiz gün Gölcük Down Cafe’yi ziyaret etti.

Demirci, “Onlarla aynı ortamda olmak beni çok mutlu ediyor”

Kavaklı Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu ilan eden ve vatandaşlarla sürekli iç içe olan Murat Demirci çalışmalarını ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye aralıksız bir şekilde devam ediyor. Her fırsatta mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelen Murat Demirci geçtiğimiz gün Gölcük Down Cafe’yi ziyaret etti. Down sendromlu bireyler ile bol bol sohbet eden genç Muhtar Adayı Demirci çalışmaları hakkında bilgi verdi ve sözlerine şöyle devam etti: “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette down sendromlu bireylerimiz ile bir araya geldik. Hepsi birbirinden güzel ve çok değerli bireyler. Onlarla aynı ortamda olmak beni çok mutlu ediyor. Başta +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz’a ve down sendromlu bireylere misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederim” dedi. Başkan Abanoz, genç Muhtar Adayı Demirci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.