DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kaymakam Altıntaş, Din Adamlarıyla bir araya geldi

Kaymakam Altıntaş, Din Adamlarıyla bir araya geldi

Kaymakam Altıntaş, Din Adamlarıyla bir araya geldi

 Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, bu sabah İlçe Müftülük Binası Toplantı Salonu’nda, ilçemizdeki camilerde imamlık yapan din adamlarıyla bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi, seçim güvenliği, sıfır atık projesi ve Suriyeliler konusu oldu.

Toplantıya 92 Camimin imamı katıldı.

 Gölcük İlçe Müftülüğü bu sabah önemli toplantıya ev sahipliği yaptı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, bu sabah  İlçe Müftülük binası toplantı salonunda, ilçemizdeki camilerde imamlık yapan din adamlarıyla bir araya geldi. Toplantıya, Kaymakam Altıntaş’ın yanı sıra İlçe Müftüsü İlyas Öztel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yavuz ile ilçemizde bulunan 92 camimin imamı katıldı. Toplantının ana gündem maddesi, seçim güvenliği, sıfır atık projesi ve Suriyeliler konusu oldu.  Kaymakam Altıntaş, seçim günü her cami görevlisinin üzerine düşen görevi en şekilde yapması gerektiğinin altını çizerek, “Seçim günü gördüğünüz şüphelendiğiniz en ufak bir şeyi bile anında güvenlik güçlerine bildirin.Seçime en ufak bir şaibe karışmaması için, hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız” dedi.

Kaymakam Altıntaş, ‘Suriyeliler konusunda sıkıntımız yok’

Toplantıda, din görevlilerine Sıfır Atık Projesine destek vermeleri gerektiğine dikkat çeken Kaymakam Altıntaş, “Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı sıfır atık projesi bildiğiniz gibi bir hayli yol aldı ve en önemlisi plastik poşet kullanımı son günlerde oldukça azaldı. Bu konuya sizlerin de hassasiyet göstermenizi istiyorum” dedi. Cami çevrelerinde bulunan Suriyeliler konusuna da değinen Kaymakam Altıntaş, “Suriyeliler ile şimdilik bir sıkıntımız yok. İnşallah da olmaz” dedi.  Din görevlilerinden sosyal medyayı amacına uygun kullanmalarını isteyerek, olumsuzluk yaratabilecek paylaşımlardan kaçınılmasını istedi. Kaymakam Altıntaş, toplantının kalan bölümünde, güvenlik konuları, sigara ve uyuşturucu kullanımı konuları ve kadına şiddet gibi sorunlar konusunda da din görevlilerinin duyarlı ve dikkatli olmasını istedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.