DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaymakam Altıntaş, vatandaşlarla buluştu GÖLCÜK’ÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Kaymakam Altıntaş, vatandaşlarla buluştu  GÖLCÜK’ÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Kaymakam Altıntaş, vatandaşlarla buluştu

GÖLCÜK’ÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Gölcük Kaymakamlığı’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği, “Vatandaşla Buluşma, Güvenlik ve Eğitim” toplantısı, geçtiğimiz gün, Kaymakam Mustafa Altıntaş’ın başkanlığında, Gölcük Kredi Yurtlar Kurumu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının ana gündem maddesi, Eğitim ve Güvenlik olurken, Kaymakam Altıntaş, 31 Mart yerel seçimler hakkında muhtarlara birçok görevin düştüğünü ve gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Toplantıya yoğun katılım sağlandı

Gölcük  Kaymakamı Mustafa Altıntaş Başkanlığı’nda, Gölcük Kredi Yurtlar Kurumu’nda düzenlenen, Ocak Ayı “Vatandaşla Buluşma, Güvenlik ve Eğitim” toplantısına, Kaymakam Altıntaş’ın yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zehra Karaman, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ile Muhtarlar, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile diğer daire müdürleri katıldı.

Kaymakam Altıntaş, “Şu anda seçimler bildiğiniz gibi ilçe seçim kurulunun gözetimi ve denetiminde”

Kaymakam Altıntaş toplantı sırasında yaptığı konuşmada, “Amacımız bölgedeki sıkıntıların yetkili kişilerle görüşerek halletmek. Sıkıntıların ve problemlerin çözülmesi konusunda ortak konuların atılması bu toplantının temel amacıdır. Günümüzde bildiğiniz gibi seçim ortamına da girmiş durumdayız. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. Muhtarlarımız bu seçimlerin kavga ve gürültü olmadan huzurlu bir şekilde sonlanması konusunda gerekli çalışmaları yapacaktır. Sizin muhtar olarak ayrı, aday olarak ayrı bir göreviniz var. Bazı arkadaşlarımız her iki görevi birlikte alıyorlar. Şu anda seçimler bildiğiniz gibi ilçe seçim kurulunun gözetimi ve denetiminde. Onlarla da gerek kolluk, gerek sizler arasında işbirliği yapması konusunda büyük bir yarar var. Burada derneklerimiz, dernek birliklerimiz, cami derneklerimiz, okul aile birliklerimiz seçimin güvenli geçmesi konusunda ellerinden geleni yapacaklardır.”

“Trafikte seyir halindeyken emniyet kemerini mutlaka takmamız gerekiyor”

“Bugünlerde bana iletilen konular arasında bu sigara yasağı önemli arkadaşlar. Kötü alışkanlıklarla mücadele konusunda hepimizin ortak bir görevinin olması lazım. Bu hususta da tüm arkadaşlarımız daha duyarlı, ilgili birimlerle iş birliği içinde çalışmamız gerekiyor. Bu kötü alışkanlıklarla mücadeleyi sürdüreceğiz. Bunun ucu uyuşturucuya kadar gidebilir. Trafik konusunda yine insanımız bizim için çok kıymetli. Trafikte seyir halindeyken emniyet kemerini mutlaka takmamız gerekiyor. Emniyet kemeri takmadan seyahat etmememiz gerekiyor. Yalnız trafik polisi değil diğer kuvvet kolluklarımız da bu konuyla ilgili gerekli işlemleri yapacak yetkiye sahiptir.”

“Çevre Müdürlüğümüzün imar affı konusunda ve yapılandırmalar ile ilgili çalışmaları sürüyor”

Kaymakam Altıntaş son olarak, “Eğitimde birinci dönemi bitirdik. İkinci dönemde pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, gerekli arkadaşlarımız bu konuyla ilgili hazırlıklara başladılar. Yine sizlerle işbirliği içinde olacağız. Ciddi bir sıkıntımız yok. Diğer kurumlarımız sizlerle işbirliği içinde çalışıyorlar. Sosyal yardımlaşmada biraz kaynakta sıkıntımız olmakla birlikte çok zor durumda olan vatandaşlara yetişmeye gayret ediyorlar. Ayrıca sizlerin talepleri doğrultusunda SEDAŞ, İSU, İZGAZ, SEPAŞ gerekli gayretlerini ortaya koyarak sıkıntıların en az bir şekilde yaşanması konusunda çalışıyorlar. Ekiplerimizin çalışmalarıyla sıkıntılar giderilmiş durumda. Kimlik kart, pasaport, ehliyet konusunda, nüfus müdürlüğümüz sizler konusunda talepleri bekliyor. Kimlik kartların değişmesi konusundan randevu alarak ya da en uygun zamanda başvurarak kimlik kartlarını değiştirmeniz konusunda fayda var. Çevre Müdürlüğümüzün imar affı konusunda ve yapılandırmalar ile ilgili çalışmaları sürüyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.