DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mamuriye Köyü’nün ilk kadın Muhtar Adayı RESMİYE ŞENOL

Mamuriye Köyü’nün ilk kadın Muhtar Adayı  RESMİYE ŞENOL

Mamuriye Köyü’nün ilk kadın Muhtar Adayı

RESMİYE ŞENOL

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde muhtarlık seçimleri de gerçekleştirilecek. İlçemizde ne kadar mevcut muhtarlar yeniden aday olsa da muhtar olmak için yeni yüzler de adaylıklarını koyarak çalışmalarını kamuoyuna açıklıyorlar.

Şenol, “Bir kadın dokunduğu her yeri güzelleştirir”

Mamuriye Köyü’nden ilk kadın muhtar adaylığını açıklayan Resmiye Şenol, geçtiğimiz gün Gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yaşadığı köye daha iyi hizmet etmek için aday olduğunu söyleyen Resmiye Şenol açıklamalarının devamında şu sözleri dile getirdi: “Yaklaşık olarak 1 senedir aday olmayı düşünüyordum. Şu an resmi olarak Mamuriye Köyü’nün muhtar adayıyım. Bir köye hizmet etmek gerçekten çok zor. Mahalle muhtarlığına aday olmak kadar köy muhtarlığına da aday olmak gerçekten bir cesaret işidir. Köylerde kadın muhtarlar pek önemsenmiyor. Köy insanları, ‘kadın muhtar olur mu ya’ diyerek şikayet ediyorlar. Halbuki neden olmasın? Bir kadın dokunduğu her yeri güzelleştirir” dedi.

“Köyümün sakinlerinden oylarını bekliyorum”

Mamuriye Köyü Muhtar Adayı Resmiye Şenol çalışmaları hakkında da Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Şenol yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Öncelik olarak köyümüze bir Camii’nin yapılması gerekiyor. Köyümüzün çevresi hakkında düzenlemeler yapmak istiyorum. Köyümüze bir sağlık ocağı, kurs merkezleri, muhtar odası, toplantı salonu,  kahvehane, köyümüzün gençlerine ait güzel bir mekan, köyümüze bir fırın ve köyümüzde olan çocuk parkının yenilenmesi konusunda, köyümüzün esas meselesi olan ğuğuna’nın kullanılabilir hale gelmesi için çalışmalarım var. Azalarım Nusret Özmen, Ekrem Şenol, Berkay Şenol ve Sadık Koç ile birlikte köyüme hizmet etmek için adayım ve köyümün sakinlerinden oylarını bekliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.