DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, MİLLETİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, MİLLETİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız,

MİLLETİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, CHP ve İYİ Parti ile ittifak yapmayacaklarını, yerel seçimlere güçlü bir aday ile gireceklerini açıkladı.

Başkan Yıldız, “Belediyeler çok kötü durumda”

Başkan Yıldız yaptığı açıklamada, “Saadet Partisi Genel Merkezi, Türkiye çapında belediye seçimlerine tek başına girme kararı almıştır. Bizde Gölcük teşkilatları olarak seçime kazanacak, güçlü bir aday ile gireceğiz. Genel seçimlerde Millet ittifakı ile seçim işbirliği yapmıştık. Seçimlerden sonra Saadet Partisi olarak Millet ittifakından çıktık. Yemeyeceğiz, yedirttirmeyeceğiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. İsraf etmeyeceğiz, israf ettirmeyeceğiz. Tasarruf edeceğiz. İşi ehline vereceğiz. İşe alırken Saadet Partili aramayacağız. İhaleleri şeffaf ortamda, kim en uygun teklif verirse ihale ona verilecek. Saadet Partililer de olsa, ihaleyi kazanamazsa bile ihaleyi Saadet Partililer almayacak, hak eden iş yapacak. Belediyelerde 1994 ten önce çöp, çukur, çamur vardı. Su yoktu. Ağaçlandırma yoktu. 1994’ten sonra milletimiz belediyecilikle tanıştı. İlk defa sosyal belediyecilik uyguladık. Rüşvet alan da veren de cehennemlik yazdık, belediyenin kasaları para ile dolu bıraktık. Belediyelerin tek borcu yoktu. Ama şimdi belediyeler çok kötü durumda. Kimse memnun değil. Tekrar belediyeleri alacağız. Milletimizin yüzünü güldüreceğiz.”

Yıldız, ‘projelerimiz ses getirecek’

Başkan Yıldız açıklamasının devamında, “Gölcükümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi sokak köpekleri. Bu konuyla ilgili çok güzel bir projemiz var. İkinci sorun çöp. Çöpleri ekonomiye kazandıracağız. Belediyeye gelir elde edeceğiz, hem de işsizlik noktasında çöpler ayrıştıracak işçiler alacağız. Üçüncü sorun trafik. Bu sorununda çözümü için Gölcük yani Şirinköy, Saraylı, İhsaniye – Yazlık, Asarköy, Değirmendere, Halıdere, Ulaşlı’ya yatırım yapacağız. İnsanlarımız ihtiyaçlarını kendi bölgelerinde karşılayacak. Mesela Şirinköy bölgesinde 4 mahalle var. 1 tane emeklilerimizin para çekeceği Ziraat ATM’si yok.”

“Gölcük için faydalı projeleri hayata geçireceğiz”

“Gölcük Belediyesi’nin bütün resmî binalarına güneş enerjisi koyacağız. Elektriği üretip belediyenin ihtiyaçlarını karşılayacağız, fazlasını Türkiye Elektrik Kurumu’na satacağız. Gölcükümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi de işsizlik. İşsizliği çözmek için özel işsizlik birimi kuracağız. Gölcük içerisindeki sanayi kuruluşlarıyla birebir görüşülüp sadece Gölcüklü işsizleri işe koymak için mücadelemiz olacak. Her ay bir mahallede belediyenin bütün müdürlerini toparlayarak halkla buluşturmak adına Halk Meclisi adı altında halkın sorunlarını birebir müdürlerle görüştürerek halkın sorunlarını çözmek ve bunun gibi birçok değişik projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.