DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEZER’DEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E NEZAKET 

SEZER’DEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E NEZAKET 

SEZER’DEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E NEZAKET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Av. Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Ak Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ellibeş ve Başkan Adayı Sezer, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

GÖLCÜK’Ü EMİN VE EHİL ELLERE TESLİM EDECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Ellibeş, Ak Parti’nin seçimden zaferle çıkacağına olan inancının tam olduğunu söyledi. Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’in yanında ve partisinin hizmetinde olduğunu bir kez daha ifade eden Başkan Ellibeş, elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Başkan Ellibeş konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “  AK Partimizin Gölcük Belediye Başkan Adayı sevgili kardeşim Avukat Yıldırım Sezer bey nezaket ziyaretinde bulundular. Gölcük’ümüzün geleceği ile ilgili kısa bir söyleşi yaptık. Biz Kendisine olan inancımızın tam olduğunu ifade etmek istiyorum. Bugüne kadar duruşu ile Gölcük’ümüzde büyük bir çevre oluşturarak, sempati oluşturarak, sosyal, kültürel, sportif, sanatsal bir çok etkinliklerde Gölcük halkı ile beraber hizmet etti. Şimdi Allah nasip edecek inşallah 31 Mart’tan sonra da Gölcük Belediye Başkanı olarak bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların ortaya koyduğu çizginin devamı niteliğinde yeni çalışmalar ile Gölcük halkına hizmet edecek. Bizim buna inancımız sonsuz. Ben kendisine başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte çalışma temposunun güçlü olacağından eminim. Gölcük’ü emin ve ehil ellere teslim etmeye biz hazırız. Bu emin ve ehil elde Avukat Ali Yıldırım Sezer’dir inşallah. İhtiyaç duyduğunda her daimde yanında olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Yüce Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi.

BAŞARIYLA ALDIĞIMIZ BAYRAĞI ÇOK DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer de yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurguladı. Gölcük’ün vizyonuna değer katacak, milletin tamamını kapsayan hizmet sevdasını sürdüreceklerini söyleyen Sezer, “Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e bizi makamında kabul ettiği için, ayrıca hakkımda sarf etmiş olduğu övgü dolu sözler için çok teşekkür ediyorum. Bizde Ak Parti belediyeciliği noktasında çok başarılı işlere imza atan Mehmet Ellibeş’in devredeceği bayrağı nasip olursa 31 Mart akşamından sonra Gölcük’te daha yükseklere taşımaya devam edeceğiz. Devam eden projeleri yeni bir enerji ile tamamlamaya çalışacağız. Yeni projelere Allah nasip ederse imza atacağız. Allah’ın takdir ettiği her makam ve mevkiinin bir imtihan ve millete hizmet etmeye vesile olduğu düşüncesindeyim. Bu duygu ve düşünceler ile hemşerilerimizin teveccühü ile 31 Mart akşamı inşallah yeni bir şevk ve heyecan ile belediyenin devam eden hizmetlerini daha ileri noktalara hep birlikte inşallah taşıyacağız. Ben başkanımıza ve daha önce Gölcük’te taş üstüne taş koyan, hizmet veren eski belediye başkanlarımıza, emek veren personelimize de bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum” diyerek desteklerinden dolayı Başkan Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.