• BIST 100

    9938,07%2,28
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Siyasi Parti İlçe Başkanları DOSTLUK MESAJI VERDİ

Genel 29.01.2019 15:33:07 0
Siyasi Parti İlçe Başkanları  DOSTLUK MESAJI VERDİ

Siyasi Parti İlçe Başkanları

DOSTLUK MESAJI VERDİ

Gölcük’te 31 Mart yerel seçim heyecanı her geçen gün kendisini daha da yakından hissettiriyor. Yerel seçimlere katılacak siyasi partilerin adayları gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bizde Gazetemiz olarak bu önemli süreçte Gölcük’ün Siyasi Parti İlçe Başkanları ile röportaj yaparak, seçimlere yönelik düşüncelerini aldık. Siyasi Parti İlçe Başkanları zafere olan inançlarını vurgulayarak, birbirlerine dostluk mesajı verdi.

Seymen, “Allah’ın izni ile biz Gölcük’te Belediyeyi kazanacağımıza inanıyoruz”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Biz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Ocak’ta Kocaeli’ye teşrifiyle beraber o günün akşamında seçim çalışmalarına başladık. Zaten bilindiği gibi 7/24 çalışan bir teşkilatız. Zaten bizde bir seçim biter başka bir seçim başlar. Biz bugün itibariyle 17. Günümüz ve her zaman sokaklardayız ve sokaklarda adayımıza çok yoğun bir ilgi var. Adayımız Ali Yıldırım Sezer Bey’in Saraylılı olması ve annesinin Değirmendereli olması sebebiyle gittiğimiz her yerde, Yukarı Değirmendere’de, Halıdere’de, Yazlık’ta,  Gölcük’te, Gölcük’ün çarşısında çok yoğun bir ilgi var. Biz bu durumdan çok memnunuz ama hiçbir zaman rehavete kapılacak bir çalışma içerisinde olmayız. Programlarımıza sabah başlıyoruz ve akşam 11-12’lere kadar devam ediyor. Halkımızın yoğun teveccühü var bizlere karşı. Biz seçim çalışmalarımızda ilk olarak Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik. Sonra kuruluşundan beri partimize emeği olan kurucu başkanlarımız ve ilçe yöneticilerimiz ile mahalle başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Onları da hatırlıyoruz ve tecrübelerinden yararlanmak istediğimizi ifade ediyoruz. Tabi bunların yanında hastalarımızı, çat kapı ziyaretlerimizin yanı sıra ilk defa oy verecek olan genç arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Parti ve teşkilat içi mahalle toplantılarımıza katılıyoruz. Bu toplantılarımıza da çok güzel bir ilgi alaka var. Bilindiği gibi Gölcük Belediye Başkan Adayımız Ali Yıldırım Sezer Cumhur İttifakı’nın adayı ve bizimde Milliyetçi Hareket Partisi ile çok sıcak bir diyaloğumuz var. Biz her zaman ittifakı önemsiyoruz. Milli ve yerli buluyoruz. Bunun içinde bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilk yerel seçimimiz olacak. Allah’ın izni ile biz Gölcük’te Belediyeyi kazanacağımıza inanıyoruz. Bir de ittifak kararı ile oy oranımızı yükselteceğiz ve 2023’e kadar seçimsiz bir Türkiye özlemimiz var. Çünkü seçim olmadığı zaman mutlaka yatırımlar gelecektir. Ekonomimiz daha da ileriye gidecektir diye düşünüyorum” dedi.

Çakır, “Cumhur İttifakı ile ortak adayımız Ali Yıldırım Sezer için oylarımızı isteyeceğiz”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, “ Öncelikle Cumhur İttifakının ülkemize ve Gölcük halkına hayırlı olmasını diliyorum. İttifakın amacını ve ruhunu anlayan ve anlatan bir siyasi partiyiz. Yani genel merkezimizin aldığı kararlara saygı duyuyoruz. Zaten siyasi partiler disiplinli olur. Genel merkezlerin aldığı kararlara uyarlar. Biz bir aileyiz ve ailede nasıl bir disiplin bozulduğu zaman o aile yıkılır. Siyasi partilerde de disiplin önemlidir. Bizde bu disipline bağlı, Cumhur İttifakını anlayan, anlatabilen, ruhunu ve amacını bilen bir siyasi partiyiz. Seçim çalışmalarımız oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Belediye Meclis üyelerimiz sahada kapı kapı gezerek çalışıyorlar. Nokta atışları yaparak çalışmalarımıza başladık. Meclis üyelerimizi yakın bir zamanda yapacağımız basın toplantısı ile tanıtacağız. Biz mecliste kendimize oy isteyeceğiz. Ali Yıldırım Sezer Cumhur İttifakı ile ortak adayımızdır. Cumhur İttifakı ile de Ali Yıldırım Sezer için oylarımızı isteyeceğiz. Mecliste kendimize cumhur ittifakında Gölcük’te ve Büyükşehir’de Cumhur İttifakı’nın adayları için oy isteyeceğiz. Şimdi bu amaç ve duygu düşünceler ile Türk milletine ve Gölcük halkına biz daha çok proje bazında çalışacağız. Gölcük’ün eksikleri için zaten daha önce çalışmalarımızı aktarmıştık. Gölcük’ün eksikleri nelerdir diye bakacağız. Tabi daha önce yapılan projeleri alkışlayacağız. Şimdi bundan sonra yapılacak projelere özen göstereceğiz. Belediye başkan adayımızın çalışmaları da zaten bu yönde olacaktır” dedi.

Gürel, “Kazanan Gölcük olsun istiyoruz”

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, “ CHP Gölcük Belediye Başkan Adayımız İsmet İşeri’nin ilk açıklanan aday olmasının bize getirdiği avantaj ile 24 Ekim’den beri sahalardayız. Adayımızın eski ilçe başkanı olmasından ve geçen seçimlerde sahalarda yapmış olduğu çalışmalardaki tecrübesinden dolayı tanınırlığı ve geçmişe dönük olarak ta her konuda da halka dokunduğundan dolayı olumlu tepkiler ile karşılaşıyoruz. Amacımız Gölcük’ün marka değerini yükseltmek, tabelada Donanma Kenti Gölcük değil gerçek manada Çağdaş Donanma Kenti Gölcük yapma çabasıyla bu yola çıktık. Kültürel ve sosyal etkinlikleriyle, turizmiyle tanınan bir kent yapmak için projeler hazırlamaktayız. Bu projelerimiz masa başında değil, halkın istekleri ve arzularına göre şekillenmektedir. Bu bağlamda Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar kapsayan çalışmalarımız devam etmektedir. Halktan aldığımız bilgiler doğrultusunda proje ekibimiz çalışmaktadır. Sokakta bakıldığı zaman İsmet İşeri ismi Belediye Başkanı olarak kabul görmektedir. Şu anda halkımızın tek beklentisi meclis yapılanmasını beklemektedir ve örgüt olarak Gölcük’ü tamamen kucaklayan bir meclis yapısı için çalışmalarımız sürmektedir. Genel Merkezimizin almış olduğu ittifak ışığında İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatıyla sıcak ilişkilerimiz devam etmektedir. En kısa zamanda sahaya birlikte inerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yerel seçimlerde sadece İYİ Partili arkadaşlarımızla değil Gölcük’te yaşayan herkesin oyuna ve desteğine talibiz. Dolayısıyla kazanan Gölcük olsun istiyoruz. Bu inançla son güne kadar çalışmalarımız devam edecek ve 42 yıl sonra Gölcük Belediyesi’nde gerçek manada sosyal belediyeciliği hayata geçireceğiz” dedi.

Aynacı, ‘Hedefimiz belli, zafer elde edeceğiz’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yerel seçim düşünceleri hakkında şunları ifade etti: ‘Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile sürdürdüğü ittifak görüşmelerinde nihayet karar geçtiğimiz hafta itibariyle neticelendi. Bizler Genel Merkezimizin talimatıyla Gölcük’te CHP’nin adayı ile seçime katılıyoruz. Yerel seçimlere 2 ay kaldı. Bizler bu iki ayda gece gündüz çok çalışıp, halkımıza gideceğiz. Ne yazık ki Gölcük mevcut belediye ile çok geriye gitti. Hepimizin bunu kabul etmesi gerekiyor. Gölcük güzel yerleri hak ediyor. Bizler Sayın İsmet İşeri ile aynı yolda yürüyüp, halkımızı hayallerine kavuşturmak istiyoruz. Çünkü Gölcük halkının beklentilerini, isteklerini iyi biliyoruz. 31 Mart yerel seçimlerine kadar bizler durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışıp, halkımızın teveccühü ile ortak adayımızı zafere taşıyacağız’ dedi.

Yıldız, “Gölcük için çok güzel projelerimiz var”

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, “Yapılan açıklama neticesinde Saadet Partisi olarak Türkiye sathında tüm İl, İlçe ve beldelerde olduğu gibi Gölcük’te de Belediye Başkan Adayımız Nihat Yıldız olmuştur. Aday belirmede süreci şu aşamalardan geçmiştir. Öncelikle Teşkilatımızda online temayül yoklaması yapılmıştır. Sonrasında üyelerimiz aday tekliflerinde bulunmuştur. Üye Aday Tespit Komisyonumuz da konu üzerinde çalışmalarına devam etmiştir. Tabii ki bu arada başka başvurularda değerlendirilmiştir. Hanımlar Komisyonumuz, Mahalle Teşkilatlarımız, Gençlik kollarımızla ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla da istişareler yapılmıştır. Tüm bu çalışmalar sonucunda SP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı olan Nihat Yıldız Bey, Gölcük Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olmuştur. Gölcük Belediye Başkan Adayımız Nihat Yıldız ile Saadet Partisi İlçe teşkilatı olarak seçim çalışmalarımıza başladık. Gölcük için çok güzel projelerimiz var ve bu projelerimizi kapı kapı gezerek Gölcük halkına anlatacağız ” dedi.

 


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16