DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘TUZAĞA DÜŞMEYECEĞİZ’

‘TUZAĞA DÜŞMEYECEĞİZ’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘TUZAĞA DÜŞMEYECEĞİZ’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, ‘Bir kesimin HDP söylem tuzaklarına partimiz asla düşmeyecek’ dedi.

Bizi asla tuzaklarına çekemeyecekler

İYİ Parti’ye yönelik bir kesimin HDP söylem tuzaklarına asla düşmeyeceklerini ifade eden İsmail Aynacı, ‘Bizim kime ya da nereye oy vereceklerine karar veremeyiz. Biz bütün milletimizin oylarına talibiz. Bir kesimin bizi kutup gösterip, oylarını korumak adına bu söylemleri dile getirmelerinin önemi yoktur. İYİ Parti bu tuzaklara asla düşmeyecek. Halkımız artık her şeyin farkında. O kesimler bu söylemleri ile kendileri kaybedecekler’ dedi.

Kapsam olarak doğru, uygulama olarak yanlış

Aynacı, ”Alışveriş poşetleriyle ilgili kapsam olarak doğru, uygulama olarak yanlış. Yani doğaya atılan her plastik çevreye ve doğaya oldukça olumsuz etkiler doğuruyor. Bu konuda plastik kullanımı çevremiz için azaltılmalı. ikinci konu marketlerden 25 kuruşa alışveriş torbası satılması zaten zorlukla geçinen vatandaşa ekstra bir yük daha oluşturmuştur. Bu yanlıştan geri dönülmesini, vatandaşın sırtından bu yükün alınmasını diliyorum” diye konuştu.

Osmangazi Köprüsü’ne yüzde 43 zam yapıldı

Özel işletmeli köprülere gelen zamma tepki gösteren Aynacı, ‘Özel İşletmeli köprülere zam yapıldı. Osmangazi Köprüsünden 77 liraya geçen bir araç gelen zamla birlikte 103 liraya yükseltildi. Yapılan köprü devleti zarar ettirmekte. Sırf birilerini zengin etmek için yapılan proje vatandaşların üzerine yük olarak bindirilmiştir. Umarım buna millet olarak tepkimizi  31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz.’

Projelerimiz ortak olacak

Yerel seçim konusunda açıklama yapan Aynacı, ‘Görüşmeler devam ediyor. Görüşmelerden ister tek aday olarak, ister işbirliği çerçevesinde adayla işlevlerimizi, çalışmalarımızı ve kendi projelerimizi hayata geçireceğiz. Bizler kendi projelerimizi de işbirliği içerisinde ön plana çıkartacağız. Projelerimiz ortak olacak. Belediye Başkanlığı kazanıldığı takdirde meclisteki güçlü İYİ Parti grubu vatandaşlarımızın istediği, beklediği projeleri CHP grubuyla hayata geçireceğiz. Ama karar genel merkezimizin’ diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.