DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ulaşlı halkı gençleri için uyuşturucuyu protesto etti GENÇLERİNE SAHİP ÇIKTILAR

Ulaşlı halkı gençleri için uyuşturucuyu protesto etti  GENÇLERİNE SAHİP ÇIKTILAR

Ulaşlı halkı gençleri için uyuşturucuyu protesto etti

GENÇLERİNE SAHİP ÇIKTILAR

Ulaşlı halkı bir araya gelerek gençleri tehdit eden uyuşturucuyu protesto etti. Ulaşlılı gençlerin uyuşturucu madde kullanmalarının önüne geçmek için bir araya gelen Ulaşlı halkı adeta gençlerine sahip çıktı.

Yürüyüşümüz sesimizi duyurma çabasıdır

Geçtiğimiz Perşembe akşamı Ulaşlı meydanında toplanan vatandaşlar Fatma Yılmaz Önderliğinde uyuşturucuya karşı birlik olarak, gençlerine sahip çıktı. Uyuşturucu belasının gençleri ne kadar tehdit ettiğini vurgulayan Fatma Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Bu akşam Ulaşlı’da önemli bir farkındalık oluşturacak bir yürüyüş yaptık, tepkimizi ortaya koyduk. Yürüyüşümüz sesimizi duyurma çabasıdır ve gerçekten bizler bu konuda kararlıyız, hedefimize de inşallah ulaşacağız. Bu akşam bizlerin yanında yer alan herkese Ulaşlılar olarak gönülden teşekkür ediyorum. Bizler Ulaşlı’mıza bekçilerin yollanması için söz aldık. Artık gençlerimiz için iyi şeyler yapılacak. Ne yazık ki gençlerimiz uyuşturucuya alıştırılmak üzere kandırılıyor. Çakmak gazı başlayan uyuşturucu alışkanlığı, bedava hap, esrar ve benzeri maddelerle gençlerimiz adeta bataklığa çekiliyor. Bizler Ulaşlı sakinleri olarak gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmemesi için Ulaşlı’ya gençlik merkezi, bilardo salonu, gençlerin aktivite yapacağı spor salonu yapılmasını yetkililerden istiyoruz. Gençlerimiz bu tehlikeden kesinlikle korunmalıdır. Şunu herkes bilsin ki Ulaşlı yalnız değil, sahipsiz değildir” diyerek seslerini duyurdular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.