DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YENİDEN YILIN MUHTARI SEÇİLDİ

YENİDEN YILIN MUHTARI SEÇİLDİ

Rabia Şentürk’e büyük onur

YENİDEN YILIN MUHTARI SEÇİLDİ

Kırmızı Kocaeli Gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen DORUKTAKİLER’in 2018 yılı seçimi Kocaeli Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapıldı. Kocaeli’de tanınmış isimlerden oluşan 18 ayrı kategoride DORUKTAKİLER 2018’i belirledi. DORUKTAKİLER 2018’de ilçemizin sevilen ve yaptığı yardımlar ile sayısız ihtiyaç sahibini güldüren Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, “Yılın Muhtarı” seçildi.

Yılın Muhtarı seçildi

İlçemizin sevilen ve yaptığı yardımlar ile birçok ihtiyaç sahibinin yüzünü güldüren Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, “Yılın Muhtarı” seçildi. Kocaeli Gazetesi’nin her sene geleneksel olarak düzenlediği DORUKTAKİLER’in 2018 yılı seçimi gerçekleştirildi. Kocaeli’de tanınmış isimlerden oluşan 18 ayrı kategoride Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk “Yılın Muhtarı” seçildi.

Şentürk, “Benimde içinde bulunduğum DORUKTAKİLER 2018 yılın sürprizi oldu”

Muhtar Şentürk, Gazetemize konu ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Benimde içinde bulunduğum DORUKTAKİLER 2018 yılın sürprizi oldu.  Kırmızı Kocaeli tarafından her yıl geleneksel olarak tekrarlanan “DORUKTAKİLER” ödüllerinin 2018 yılı değerlendirmeleri geçtiğimiz günlerde yapıldı.”

“Yılın Muhtarı seçilmek beni çok mutlu etti”

“Bu yıl 45’inci kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Kocaeli Gazetesi’nin, 1991 yılından bu yana tekrarladığı programın büyük jüri toplantısı Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Kırmızı Kocaeli Gazetesi’ne ve bu seçimde oy veren herkese çok teşekkür ederim. Yılın Muhtarı seçilmek beni çok mutlu etti” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.