DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeşil Vadi Subaşı evleri sakinleri Kaymaya Devam Eden Yoldan Endişeli

Yeşil Vadi Subaşı evleri sakinleri  Kaymaya Devam Eden Yoldan Endişeli

Yeşil Vadi Subaşı evleri sakinleri

KAYMAYA DEVAM EDEN YOLDAN ENDİŞELİ

Gölcük Yeni Mahalle 336 sokakta bulunan Yeşil Vadi Subaşı Evleri sitesinde oturan vatandaşlar yolun günden güne çökmesinden dolayı şikâyetçisine sakinlerinden olan Atakan Üzen “ Mahalle içinde bulunan yol günden güne kaymaya devam ediyor. Durum ile ilgili olarak Gölcük Belediyesi’ne bilgi vermemize rağmen şu ana kadar yol ile ilgilenen olmadı. Birçok kez belediyeye dilekçe verdik, olumlu ya da olumsuz olarak bir geri dönüş yapılmadı “ dedi.

YOL KAYMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcük Yeni Mahalle 336. Sokakta bulunan yol her geçen gün kaymaya devam ediyor. Mahalle sakinleri yolun kaymasından dolayı endişeliler. Kaymaya devam eden bölgeye müdahale edilmezse yolun büyük bir kısmının kayma nedeni ile zarar göreceğiniz belirterek bu kaymanın evlerine doğru gelmesinden korkuyorlar. Mahalle sakinlerinden olan Atakan Üzen “ Kendilerinizi bizim yerimize koysunlar. Bu şekilde yolun kaymasına seyirci kalınması ve belediye ye birçok kez dilekçe vermemize rağmen hiç kimsenin yol ile ilgilenmemesi bizleri üzüyor. Belediyemizin en kısa süre de gelip, yol ile ilgili çalışmalar yaparak kaymanın engellenmesini istiyoruz. Yeşil Vadi Subaşı Evleri sakinleri olarak belediyemizden beklentimiz bu yönde” dedi.

SİTE SAKİNLERİ ENDİŞELİ

Site sakinleri mahalle de bulunan yola müdahale edilmezse kaymanın günden güne devam edeceğiz ve yolun kayma nedeni ile çökeceğiz belirtildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.